Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. mája 2016, 12:45
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Kali konštatuje, že to zasa doje*al v najnovšej skladbe, ktorá napovedá, ako bude znieť ďalší chystaný sólový album

HUDBA KALI
Uložiť Uložené

Zatiaľ posledný vydaný počin Zlý Príklad si ešte fanúšikovia ani poriadne nemali možnoť vypočuť a Kali už vydáva ďalšie skladby.

Kali má povesť netradičného rapera, ktorého charakterizuje hlavne aktivita, na akú nie sme u drvivej väčšiny jeho kolegov zvyknutí. Už dlhé roky si poctivo udržuje priemer jedného albumu na rok, čo teda v žiadnom prípade nie je málo. Len prednedávnom uzrel svetlo sveta sólový album z názvom Zlý Príklad, ktorý sa opäť u Kaliho fanúšikov tešil veľkému úspechu. A dokonca aj niektorým tým, ktorí sa v jeho tvorbe dlhé roky nedokázali nájsť. Len pár týždňov na to prichádza Kali s ďalšou novinkou a zároveň oznamuje, že chystá ďalšie sólo, ktorých už vraj nebude veľa. Skladba dostala názov Zasa sme to ... a snáď nebude pre nikoho komplikované úhádnuť správne chýbajúce slovo. Text sa odkazuje na koncertný život, s ktorým sa často spája množstvo útrap a problémov. Čo sa týka hudobnej produkcie, tú si vzal na starosti Jaso a sprievodný vizuál vznikal pod režisérskou taktovkou Dušana Krajčoviča

Domov
Zdieľať
Diskusia