Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. mája 2016, 11:37
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Má len 14 rokov a už odmietol 25 miliónov eur za svoj nápad. Taylor chce biznis s lekárničkami rozvíjať vlastnými silami

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Podnikateľský nápad mladého Taylora získava pozornosť.

Volá sa Taylor Rosenthal, má iba 14 rokov, ale aj napriek tomu už má za sebou pravdepodobne viac podnikateľských skúseností, než väčšina z nás. Taylor totiž patrí medzi mladú generáciu, ktorej nie nestačí ako odpoveď a samozrejme, že vek považuje len za číslo neobmedzujúce ho pri výkone jeho práce. Nech už je Taylor akokoľvek mladý či starý, už v tomto čase má vlastnú kanceláriu, vlastnú spoločnosť a dokonca pred pár dňami odmietol 25 miliónov eur za to, že by kupca prevzal jeho podnikateľský nápad.

Taylor pritom prišiel na to, ako v mladom veku zbohatnúť úplnou náhodou, keď so svojimi spoluhráčmi cestoval naprieč americkým štátom Alabama na niekoľko športových turnajov. Problém ale spočíval v tom, že na takmer každom z nich prišlo k nejakému zraneniu a ľudia vtedy rýchlo nevedeli, kde by mohli nájsť lekárničku s potrebnými pomôckami na rýchle ošetrenie. Mladý podnikateľ teda vymyslel šikovné automaty na lekárničky, v ktorých si ľudia môžu zakúpiť 5 a 15-eurové verzie líšiace sa v niekoľkých aspektoch. Práve za koncept týchto automatov mu bolo ponúknutých spomínaných 25 miliónov eur, avšak Taylor sa rozhodol, že svoju spoločnosť chce rozvíjať sám. Už teraz dostal objednávku od zábavného parku Six Flags, ktorý si zakúpil rovno 100 kusov po približne 4-tisíc eur za jeden, a tak sa mladému chalanovi peniaze pomaly sypú z každej strany. Neviem, či by sme v jeho veku dokázali odolať vábeniu 25 miliónov, ale klobúk dole pred jeho odvahou a ambicióznosťou.

Má len 14 rokov a už odmietol 25 miliónov eur za svoj nápad. Taylor chce biznis s lekárničkami rozvíjať vlastnými silami
Zdroj: Recmed
Domov
Zdieľať
Diskusia