Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. mája 2016, 11:59
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Michael Fassbender je Assassin v debutovom traileri pre akčné a parkourové Assassin’s Creed

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Debutový trailer Assassin’s Creed od Justina Kurzela dorazil a vyzerá lepšie, ako sme dúfali.

Vo filmovom spracovaní úspešnej a obľúbenej hernej série Assassin’s Creed uvidíme Michaela Fassbendera čoby Callumy Lyncha, hlavnú postavu pripravovaného dobrodružného filmu. Postava nepochádza zo žiadnej z hier, a tak pôjde o originálny charakter. Snímku režíruje Justin Kurzel (SnowtownMacbeth) a okrem Fassbendera hrá aj Marion Cottilard (The Dark Knight Returns, Dva dni, jedna noc, Inception...), Michael K. Williams (The Wire,Ghostbusters), Jeremy Irons (The Borgias) či Brendan Gleeson (Edge of Tomorrow).  Assassin’s Creed dorazí do kín po neuveriteľne zdĺhavej pre-produkcii a problémoch s natáčaním 20. decembra 2016.

Zábery nižšie hovoria jasnou rečou. Film bude pravdepodobne úžasný. Síce je to enormne predčasné tvrdenie, no taký skvelý trailer som nečakal. Možno je to tým, že mám blízko k látke, milujem Fassyho a dokonca ani ten Kanye mi tam nevadil, i keď mohli vybrať fakt niečo vhodnejšie, no z prvých ukážok som jednoducho nadšený. Parkouru bude až-až, Fassymu sa rola evidentne páči a celé to vyzerá ako komornejšie, no za to sci-fi nabité atraktívnymi bitkami. Našťastie sa autori rozhodli implementovať aj vlastné nápady, a tak sa dej aj Animus asi bude od hier líšiť, rovnako ako spôsob jeho tréningu. V prípade úspechu má AC navyše veľkého žolíka. Ak sa opozrá Fassy, môžu do Animusu strčiť naozaj hocikoho. Koho by ste si ako assassina vedeli predstaviť vy? My sme zatiaľ s Michaelom Fassbenderom viac než spokojní.


Dej sa bude odohrávať v 15. storočí v Španielsku, kde sa Callum Lynch dostane skrz moderné technológie (Animus), ktoré mu umožnia prežiť spomienky svojho dávneho predka, assassína Aguillara. Rovnako ako on, aj Callum bude musieť bojovať proti Templárom, akurát v prítomnosti. Dočkáme sa teda podobného príbehu ako v prípade Desmonda Milesa. 

Tipli by ste si, že ešte predtým, ako sa v roku 2012 Fassbender upísal projektu čoby herec a producent, aspoň raz hral hry, podľa ktorých bude film natočený? Nuž, to by ste tipovali zle. Fassbender nie je hráč, a tak sitituly zahral až neskôr, aby sa dostal do postavy a zistil, ako vlastne funguje Animus, či aký tón majú hry. Počas natáčania sa naučil mnoho zaujímavých pohybov a chmatov, keďže veľa kaskadérskych kúskov robil sám. Tešiť sa môžeme na slušný parkour. Viac obrázkov nájdete tu.


Michael Fassbender je Assassin v debutovom traileri pre akčné a parkourové Assassin’s Creed
Michael Fassbender je Assassin v debutovom traileri pre akčné a parkourové Assassin’s Creed
Michael Fassbender je Assassin v debutovom traileri pre akčné a parkourové Assassin’s Creed

Domov
Zdieľať
Diskusia