Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. mája 2016, 13:04
Čas čítania 0:00
Matúš Moravčík

Populárny messenger WhatsApp sprístupnil oficiálnu aplikáciu pre Windows aj Mac

TECH WINDOWS
Uložiť Uložené

Písanie s kamošmi bude opäť o niečo pohodlnejšie.

V dobe rozkvetu komunikačných služieb je pre udržanie súčasných a prilákanie nových používateľov enormne dôležité, aby mala daná služba k dispozícii aplikácie pre všetky rozšírené operačné systémy, bez ohľadu na to, či ide o systém pre mobil alebo desktop. A keďže WhatsApp patrí medzi tie populárnejšie, bola iba otázka času, kedy sa prosby mnohých z nás konečne vypočujú. Od týchto dní si totiž môžeme multiplatformový messenger nainštalovať už aj do našich osobných počítačov, ktoré poháňa buď Windows alebo OS X od Apple. Čerstvá aplikácia tak nahradí doteraz používané rozšírenie pre internetový prehliadač, kde sme mohli s našimi kamošmi pokračovať v trošku pohodlnejšej komunikácii, ktorá sa bez toho dala realizovať iba prostredníctvom smartfónu alebo tabletu.

Desktopovú aplikáciu WhatsApp nájdete na tomto odkaze. Samotná inštalácia nie je navyše vôbec komplikovaná, stačí stiahnuť, spustiť inštaláciu a potom v používateľskom prostredí mobilnej aplikácie prejsť do záložky "Chaty" (alebo Chats), otvoriť menu, kliknúť na položku "WhatsApp Web", a nakoniec oskenovať cez kameru smartfónu QR kód z monitora, ktorý sa objaví hneď po dokončení inštalácie.

Populárny messenger WhatsApp sprístupnil oficiálnu aplikáciu pre Windows aj Mac
Populárny messenger WhatsApp sprístupnil oficiálnu aplikáciu pre Windows aj Mac
Zdroj: thenextweb.com
Domov
Zdieľať
Diskusia