Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. mája 2016, 20:35
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Slovenské video ti ukáže, ako to dopadne, keď robíš párty u seba doma. Nemôžu chýbať naštvané susedky a nemilé prekvapenia

ZAUJÍMAVOSTI SLOVENSKO VIDEO
Uložiť Uložené

Treba sa pripraviť na nečakané udalosti.

Slovenský tvorca Matej Zrebný sa na našom webe už párkrát objavil a keďže jeho videá vedia skvele zapadnúť do našej slovenskej reality, tentoraz si pre teba pripravil video, v ktorom opisuje priebeh bežnej večernej párty. Človek sa dostatočne pripraví na to, že jeho domov možno neprežije v úplne nepoškodenom stave, nakúpi dostatok alkoholu a občerstvenia, privíta ľudí a potom sa pustí do bláznivého víru tanca a hudby, ktorý väčšinou skončí až nad ránom. Bohužiaľ, bežnú párty u teba doma často prerušia nechcené vplyvy, ako napríklad namosúrená susedka či ľudia kaziaci dobrú náladu. Našťastie sa však vždy všetko na dobré obráti a trvá to až dovtedy, kým sa ráno nezobudíš vedľa nemilého prekvapenia.  

Domov
Zdieľať
Diskusia