Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. mája 2016, 21:20
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Slovenská hokejová reprezentácia si po zaslúženej výhre nad Francúzskom pripisuje ďalšie cenné tri body!

ŠPORT SLOVENSKO
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Naši reprezentanti potvrdili pozíciu favorita aj v druhom zápase na šampionáte.

Už včera sa slovenskej reprezentácii podarilo zaknihovať prvú výhru na aktuálne prebiehajúcom hokejovom šampionáte v Rusku. Naši chlapci si zmerali sily s Maďarskom, pre ktoré je A-kategória jednou veľkou neznámou, a tak mal výber Slovenska neobľúbenú pozíciu favorita. Všetko našťastie dobre dopadlo a aj napriek nie úplne presvedčivému výkonu sme si po výsledku 4:1 zo stretnutia odniesli plný počet bodov, čo je pri vstupe do majstrovstiev určite kľúčové. Keďže náročnosť súperov bude mať aj v ďalších pár zápasoch stúpajúcu tendenciu, minimálne tú papierovú, tak sme boli zvedaví, ako si zostava Zdena Cígera poradí so súperom z Francúzska, ktorý nás už neraz poriadne potrápil. 

Ako už býva zvykom, úvod zápasu nebol ani zďaleka ideálny, keďže už v druhej minúte prišla veľká chyba našej obrany, ktorá umožnila Perretovi prakticky bez problémov zakončiť. To bol však pre náš tím potrebný impulz, vďaka ktorému sa nám do konca prvej tretiny zásluhou Sekeru a Graňáka podarilo zápas otočiť. Druhé dejstvo prinieslo hlavne vylúčenia, z ktorých plynuli šance na oboch stranách. Podstatne úspešnejší bol náš výber, keďže najprv sa v presilovke dokázal presadiť z otočky Bakoš a chvíľku na to predviedol poriadny kus hokejového umenia aj Libor Hudáček. Do tretej tretiny sme teda nastupovali za príjemného stavu 4:1, a tak sme sa nemuseli poháhľať do útoku, práve naopak. Obranná taktika bola nakoniec úspešná a priviedla slovenskú reprezentáciu do víťazného konca s výsledkom 5:1, na ktorý v závere zápasu upravil Jaroš. Gratulujeme, len tak ďalej!

Slovenská hokejová reprezentácia si po zaslúženej výhre nad Francúzskom pripisuje ďalšie cenné tri body!
Zdroj: facebook.com
Domov
Zdieľať
Diskusia