Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. apríla 2016, 22:38
Čas čítania 0:00
Marek R.

Korunka krásy pre najkrajšiu Slovenku patrí Kristíne Činčurovej!

REFRESHER MISS SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Na najkrajšej šou roka sa bolo na čo pozerať.

Dnes večer sme na televíznych obrazovkách mohli sledovať najkrajšiu slovenskú šou, teda Miss Slovensko 2016. Opäť po roku sme tak spoznali ženu, ktorá je podľa odbornej poroty tou najlepšou a najdokonalejšiu kombináciou ženskosti, krásy, inteligencie, talentu, vzdelania, osobnosti a vtipu. Minulý rok si titul najkrajšej Slovensky odniesla Lujza Straková, no tento určite zaujímavý titul jej už od dnešného dňa nepatrí. Poďme si ale najskôr povedať, ako dnešný večer prebiehal. Finalistky sme si už nedávno predstavili, ak si nestihol, môžeš to hneď napraviť.

Celý večer mal na starosti známy moderátor z jedného najznámejších slovenských rádií, Mišo Sabo, ktorý to tak opäť po roku vyhral, keďže zase raz sa ocitol po boku 12 krásnych Sloveniek. Hneď po úvodných obkecávačkách sa na pódium dostali aj súťažiace, ktoré nám predviedli svoje tanečné schopnosti, jednej z nich to však na vysokých opätkoch príliš nevyšlo a prišlo menšie pošmyknutie. Ak teda zajtra uvidíte v bulvárnych médiach titulok "škandál", nemusíte otvárať, žiadnej misske totiž nevyliezli omylom prsia či neukázala nohavičky. Na rad prišlo aj predstavenie poroty, ktorá bude mať rozhodujúce slovo pri výbere najkrajšej Slovensky za rok 2016. Tvorili ju už klasicky riaditeľka súťaže, Karolína Chomišteková, ktorá bola doplnená o štyroch pánov, medzi ktorými bol napríklad aj generálny riaditeľ televízie Joj.

Korunka krásy pre najkrajšiu Slovenku patrí Kristíne Činčurovej!
Zdroj: zenskyweb.sk

Mišo Sabo vyspovedal aj minuloročnú prvú vicemiss a aj miss, teda Petru Denkovú a Lujzu Strakovú. Obom dievčatám súťaž zmenila život a napríklad Petra sa tešila neskôr aj z ocenenia najkrajšej Európanky. Večer však patril tohtoročným dvanástim finalistkám, ktoré sa za doprovodu spevu Celeste Buckingham ukázali v prvej z mnohých promenád. K Celeste sa pridal aj raper Vladis, aby tak dali spolu ich najnovší hit a aj Celeste predviedla svoje rapové schopnosti. Počas prenosu sme sa často dostali aj do samotného backstagu, ktorý mala na starosti moderátorka Alexandra Pavlovič Hinková  a ktorá taktiež spovedala finalistky, o ktorých sme sa postupne dozvedali mnohé veci.

Ďalšia kolekcia bola prezentovaná za účasti českého zoskupenia VR/Nobody, čo mňa osobne potešilo, keďže týchto dvoch talentovaných pánov si vždy rád vypočujem. Na 21. ročníku  súťaže participovalo až 11 popredných slovenských dizajnérov, ktorí počas večera plného ženskej  krásy predstavili svoju tvorbu. Pánov však aj tak najviac zaujímala promenáda v plavkách, na ktorú sme si už tradične museli počkať. Dovtedy sa však človek tešil viac na reklamy ako samotný prenos, keďže človek miestami pri pozeraní až trpel. 

Korunka krásy pre najkrajšiu Slovenku patrí Kristíne Činčurovej!
Zdroj: eva.cas.sk

Pomaly, ale isto sme sa dostávali už k samotnému vyvrcholeniu a na pódiu sa objavila aj Karolína Chomisteková s obálkou, ktorá skrývala niekoľko podstatných mien. Najskôr sme sa dozvedeli víťazky tých menej dôležitých kategórií, Miss GOSH sa stala finalistka číslo 1, Kristína Činčurová, Miss Pierot finalistka s číslom 4, Erika Bugárová, Miss Príjemný hlas si odniesla opäť Kristína Činčurová.

Po hudobnej vložke od Zuzany Smatanovej či Celeste sme sa už ale naozaj dostali do finále večera. Neoddeliteľnou súčasťou projektu je aj silný charitatívny podtext. Tento rok poputuje výťažok z hlasovania o Miss Sympatia na charitatívny projekt Srdce pre deti. Hlasujúci diváci rozhodli o tom, že Miss Sympatia sa stala finalistka číslo 8, Lenka Tekeljaková. Gratulujeme!

Miss Sympatia - Lenka Tekeljaková

Korunka krásy pre najkrajšiu Slovenku patrí Kristíne Činčurovej!

Druhou vicemiss Slovensko 2016 sa stala Lenka Tekeljaková!

Korunka krásy pre najkrajšiu Slovenku patrí Kristíne Činčurovej!

Prvou vicemiss Slovesko 2016 je Michaela Meňkyová!

Korunka krásy pre najkrajšiu Slovenku patrí Kristíne Činčurovej!

A najkrajšou Slovenkou pre rok 2016 je Kristína Činčurová. GRATULUJEME!

 

Korunka krásy pre najkrajšiu Slovenku patrí Kristíne Činčurovej!

MISS SLOVENSKO 2016 získa postup na Miss World 2016, honorovanú zmluvu od Produkčného domu Forza,  štýlový Hyundai Tucson, exkluzívne bývanie pri Dunaji na jeden rok od Smart Brokers a mnoho ďalších zaujímavých cien. Všetky finalistky dostanú aj dovolenku v Turecku od CK Hydrotour.

Anketa:
Zhodujete sa s výberom poroty?
Áno
Nie
Áno
71 %
3048 Hlasov
Nie
29 %
1215 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia