Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. apríla 2016, 22:20
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Showroom adidas NMD patril medzi top časti podujatia FASHION DEALã

MÓDA ADIDAS
Uložiť Uložené

Tento model je najnovším od adidas Originals, ktorý spája kultové DNA značky adidas s modernými, prelomovými technológiami.

Podľa väčšiny návštevníkov podujatia mala práve značka adidas jeden z najprepracovanejších stánkov. Bol umiestnený na prvom poschodí, takže nikto, kto zavítal do budovy na Laurinskej ulici, ho neprehliadol. Červeno-modrá kompozícia a nasvietenie jednotlivých modelov evokovali nadčasovosť, ale zároveň tradíciu. Vyznávači urban štýlu si tu mohli pozrieť modely z aktuálnej kolekcie, ale aj tie, ktoré onedlho prídu do predaja.

Medzi zaujímavé prvky priestoru, v ktorom sa NMD odprezentovali, bola vaňa plná boost™ guličiek. V nej sa návštevníci mohli vyfotiť, a ďalej sa prezentovať na svojich sociálnych sieťach. Dizajnovo prepracované prvky vytvorené z písmen NMD boli všade prítomné, a vytvorili tak zónu, do ktorej každý chcel vstúpiť.

Showroom adidas NMD patril medzi top časti podujatia FASHION DEALã

Každý, kto sa zaujíma o trendy medzi teniskami, si práve v tomto showroome mohol pozrieť nielen najnovšie modely, ale aj históriu, ako sa NMD postupom času vyvíjali. NMD totiž nie je novým prevedením archívneho modelu, ani prerobenou ikonou. Je to úplne nový koncept. Vychádza z pokrokových modelov adidas, ako Micro Pacer, Rising Star a Boston Super, čím dodáva archívnym prvkom moderný kontext. Odráža ikonografiu najslávnejších produktov adidas a spája ich s neporovnateľnými technologickými vymoženosťami roku 2016.

Showroom adidas NMD patril medzi top časti podujatia FASHION DEALã
Showroom adidas NMD patril medzi top časti podujatia FASHION DEALã

Medzi vyznávačmi NMD štýlu ste mohli spoznať trendsetterov ako je Soňa Skoncová, Dominika Cibulková so stylistom Andrejom Kusalíkom, maliarka Hula či blogerka Eva Klimeková so sestrou Romanou. Aj ich zaujala v tomto výnimočnom priestore venovanom adidas NMD špeciálna hojdačka vytvorená z písmen, ktoré označujú jeden z najvyhľadávanejších modelov medzi teniskami v súčasnosti. Ak sa chcete znova vrátiť do showroomu adidas NMD, a pripomenúť si jeho atmosféru pozrite si video.

Tenisky sú exkluzívne dostupné v predajniach adidas v nákupných centrách Aupark a Eurovea v Bratislave.

Domov
Zdieľať
Diskusia