Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. apríla 2016, 16:43
Čas čítania 0:00
Jakub Hvozdovič

Bryan Cranston sa opäť vracia do drogového biznisu, tentoraz ako tajný agent nasadený na Escobara

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Tentoraz nie ako učiteľ variaci pervitín, ale ako tajný agent vo filme The Infiltrator.

Broad Green Pictures vypúšťa prvý trailer pre novú akčnú drámu s názvom The Infiltrator. Natočil ju Brad Furman, ktorý síce nie je žiadne ostrieľané hollywoodske eso, ale na konte má napríklad príjemnú snímku The Take či perfektného The Lincoln Lawyera v podaní Matthewa McConaugheyho. Najväčším lákadlom je hlavný herecký post, obsadený Walterom Whiteom Bryanom Cranstonom. Ten sa totiž opäť vydá do sveta drog, no tentokrát ako agent v utajení. Film je adaptovaný z autobiografie Roberta Mazura a práve jeho si Bryan vo filme zahrá. Asistovať mu budú napríklad Diane Kruger (Inglourious Basterds), John Leguizamo (Moulin Rouge!), Yul Vazquez (American Gangster) či Amy Ryan (Birdman, Bridge of Spies). Trailer je naozaj kvalitný a vyzerá to tak, že by sme mohli dostať solídnu drámu, čo myslíte? V amerických kinách premiéruje 15. júla.

Premisa filmu hovorí o pravdivom príbehu strach naháňajúcej operácie, ktorá bola jednou z najväčších a najprepracovanejších v policajnej histórii. Všetko sa odohráva v polovici 80. rokov, kedy sledujeme tajného agenta Roberta Mazura A.K.A. Roberta Musella (Cranston) a jeho cestu ku kľúčovým hráčom v obchode s drogami, ktorým perie ich špinavé peniaze. Postupne sa od mestských mafiánov dostáva až k medzinárodnému podsvetiu a svoj život ohrozí tým, že sa zaplieta s jedným z najväčších drogových kartelov a jeho bankami. Všetky nitky v karteli ťahá samotný Escobar a Robert si je vedomý toho, že dolapenie vplyvných ľudí z jeho prostredia môže viesť ku kolapsu celej „podzemnej ekonomiky".

Bryan Cranston sa opäť vracia do drogového biznisu, tentoraz ako tajný agent nasadený na Escobara
Zdroj: Broad Green Pictures
Domov
Zdieľať
Diskusia