Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. apríla 2016, 14:48
Čas čítania 0:00
Martin Z.

Klub Dole čaká silný víkend

REFRESHER
Uložiť Uložené

Polovica apríla sa v Klube Dole bude niesť v znamení zahraničných headlinerov.

Prichádzajúci víkend nakopne žúr Thirstday, aby v piatok mohol na párty Wicked explodovať americký hip-hop v podaní DJa menom Lean Rock a sobota zase prinesie peknú nádielku drum&bass z Česka.

Atmosféru studeného Berlína prinesie vo štvrtok 14. apríla párty Thirstday, ktorá bude tentokrát v znamení rovného beatu a hútnych bassov, ktoré predvedie IDEM NA TECHNO crew. Viac podrobnosti tu.

Klub Dole čaká silný víkend

  

Surová energia z Ameriky v piatok 15. apríla odpáli vaše zmysly tak, že na parkete budete breakovať všetci. DJ a b-boy Lean Rock prinesie Dole čisté klubové šialenstvo a radosť z hip-hopu. Za mixpultom nebudú chýbať domáci DJs a producenti Special Beatz, Abe Beats a Eternal. Jednoducho Wicked, ktorý nechceš zmeškať!

Klub Dole čaká silný víkend

 

Sobota 16. apríla bude pod LED stropom patriť renomovanému drum&bassovému labelu Authentic Music a noci Basshaze. Chalani už viac ako štyri roky prinášajú svetovú kvalitu, autentický zvuk a tracky, ktoré rezonujú v setoch mnohých zahraničných djs. Aktuálne majú vonku veľký albumový projekt ‘Art Of Deception’ a prídu ho odprezentovať Dole. Čakajú vás hlava projektu Panorama (CZ), dj a producent Peejay (CZ), talentovaný Entita (CZ) a dj Lixx. Pre viec podrobnosti pozri sem.

Klub Dole čaká silný víkend

Domov
Zdieľať
Diskusia