Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. apríla 2016, 12:35
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Ďalší šialený trailer pre Suicide Squad s Batmanom v akcii nás utvrdzuje v tom, že v kinách budeme jasať!

FILMY A SERIÁLY DC DC KOMIKSOVKY
Uložiť Uložené

Nové zábery z komiksovky od Davida Ayera hovoria jasnou rečou. Toto nebude klasický komiksový film.

Čakali sme finálny trailer pre Civil War, dostali sme geniálnu spŕšku nových záberov zo Suicide Squad. A aj keď nový trailer nie je taký úžasný, ako predošlé, svoje posolstvo doručil. Suicide Squad bude zábavné, nesmierne akčné, originálne, vtipné, sčasti brutálne, no hlavne bude trochu iným komiksovým filmom, než na aké sme zvyknutí a aké, pravdepodobne, bude Warner Bros. točiť v ďalších rokoch. Znova sa ukázal Joker, dostali sme viac z Batmana (áno, bude tam a rozhodne to nebude len cameo), no užili sme si najmä Margot Robbie čoby Harley Quinn, ktorá je (okrem toho, že je šialene sexi) highlightom doterajších záberov. Vedľajšie postavy sa taktiež predviedli, Will Smith si rolu Deadshota očividne užíval, no stále sa nemôžeme zbaviť pocitu, že Slipknot vo filme umrie, keďže ho prezentujú asi toľko, čo Jimmyho Olsena v BvS (a všetci vieme, ako dopadol... okej, asi neviete, kto to hral. Bol to ten novinár na začiatku v púšti). 

Ďalší šialený trailer pre Suicide Squad s Batmanom v akcii nás utvrdzuje v tom, že v kinách budeme jasať!
Zdroj: Warner Bros.


Warner sa rozhodlo, že snímka potrebuje dotáčky, ktoré by mali celkovo zabrať 3 týždne práce, no nikto nevie, aké scény si vyžiadalo. Možno chce štúdio film viac prepojiť s DCEU, no všetci šuškajú o tom, že by malo ísť o dotočenie vtipnejších scén, aby sa atmosféra trochu odľahčila a bolo to trochu prístupnejšie všetkým divákom na svete. Či toto rozhodnutie ovplyvnil menší kasový (ne)úspech BvS, alebo dotáčky slúžia na niečo úplne iné, sa zrejme nedozvieme. V každom prípade, momentálne vyzerá nový počin režiséra Davida Ayera veľmi sľubne a na rozdiel od feelingu redakcie po traileroch pre BvS, na Suicide Squad sa všetci enormne tešíme. Môže to byť pre DC potrebná trefa do čierneho. Pokiaľ neviete, o čom vlastne bude dej, tak v krátkosti: Suicide Squad je skupina záporákov, respektíve antihrdinov, z ktorých väčšina Batman pozatváral za mreže (do Arkhamu). Vláda potrebuje určitý druh jednotky, akou neoplýva a nikdy doteraz neoplývala, z čoho vzíde nápad na vytvorenie špeciálneho, kontrolovaného (väčšinou ide o čipy, ktoré obeť umsrtia, ak neposlúcha) tímu. Ten za nich vykonáva špinavú prácu, no a zdá sa, že v DCEU bude vytvorený kvôli bezpečnosti USA a sveta, akási obrana proti Supermanovi v prípade, že sa mu niečo pomotá v hlave. Nakoniec ale budú zachraňovať svet pred celkou inou hrozbou. 

Tešiť sa môžeme na Jareda Leta ako Jokera, Willa Smitha v úlohe Deadshota, Margot Robbie si na seba oblečie kostým Harley Quinn, Jim Parrack by zase mal stvárniť Deathstroka a Jay Courtney sa nám predstaví ako Digger Harkness aka Captain Boomerang. Veliť im bude Amanda Waller, ktorú stvárni Viola Davis a spolu sa budú snažiť zmocniť sa Enchantress v podaní Cary Delevingne. Ukáže sa ale aj Scott Eastwood v neznámej role. Suicide Squad by sa malo odohrávať medzi Man of Steel a BvS. Hovorí sa aj o tom, že sa objaví Red Hood, ktorý bol istý čas side-kick pre Batmana a taktiež je možné, že bude s Batsom bojovať v jeho sólovke. Premiéra je plánovaná na 5. augusta 2016. Režíruje David Ayer (End of Watch, Fury, Harsh Times, Street Kings), ktorý si napísal aj scenár. O kameru sa postaral Roman Vasaynov (spolupracoval s Davidom už na End of Watch a Fury), no a o soudntrack zase Steven Price (Gravity, Fury). Viac o filme nájdete tutu, tu a tu. Čo na Suicide squad zatiaľ hovoríte?  

Ďalší šialený trailer pre Suicide Squad s Batmanom v akcii nás utvrdzuje v tom, že v kinách budeme jasať!
Zdroj: Warner Bros.
Domov
Zdieľať
Diskusia