Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. apríla 2016, 11:04
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Fantastické zvieratá konečne prichádzajú s poriadnou ukážkou plnou kúziel a nádychu nostalgickej čarodejníckej atmosféry

FILMY A SERIÁLY EDDIE REDMAYNE J. K. ROWLING
Uložiť Uložené

Snímka zo sveta Harryho Pottera s názvom Fantastic Beasts and Where to Find Them, ktorú zrežíruje David Yates, dostáva nový, skvelý trailer.

Tak, ako bolo sľubované, prvá časť mnohými túžobne očakávanej trilógie zo sveta obľúbeného Harryho Pottera, Fantastic Beasts and Where to Find Them, prichádza s úplne novou ukážkou a my sme sa tak konečne dočkali poriadneho traileru. Ten nám na rozdiel od predchádzajúcich, krátkych lákadiel (nájdete ich tu a tu) tentokrát ponúka úžasnú porciu skvelých a doteraz nevidených záberov, ktoré musia pohladiť na duši jednoducho každého fanúšika tohto čarodejníckeho sveta. Koniec koncov, posúďte sami.

Príbeh sa bude odohrávať v roku 1926 a predstaví nám Newta Scamandera (Eddie Redmayne - The Danish Girl, The Theory of Everything), ktorý práve dokončil globálnu exkurziu s cieľom nájsť a zdokumentovať neobyčajnú skupinu magických tvorov. Po príchode do New Yorku však dôjde k nehode a z Newtovho čarovného kufríka sa vyslobodí hneď niekoľko chytených zvierat. Za túto nešťastnú situáciu je síce zodpovedný mukel menom Jacob, problém s uniknutými tvormi však treba vyriešiť čo najskôr. Môžu totiž ohroziť nielen svet čarodejníkov, ale aj spoločnosť muklov.

Režíruje David Yates (Harry Potter and the Order of the Phoenix, Half-Blood Prince, Deathly Hallows: Part 1 a Part 2), scenár mala na starosti samotná autorka knižnej predlohy, J. K. Rowling, a okrem vyššie spomínaného Eddieho sa vo filme objaví aj Katherine Waterston, Alison Sudol, Ezra Miller, Dan Fogler, Colin Farrell, Jenn Murray, Jon Voight, Carmen Ejogo, Gemma Chan či Faith Wood-Blagrove. Premiéra u nás je naplánovaná na 17. novembra 2016 a pokiaľ sa chcete niečo dozvedieť aj o postavách, prípadne niektorých tvoroch, klikajte sem. Ako sa trailer pozdáva vám?

Fantastické zvieratá konečne prichádzajú s poriadnou ukážkou plnou kúziel a nádychu nostalgickej čarodejníckej atmosféry
Domov
Zdieľať
Diskusia