Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. apríla 2016, 17:08
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Daniel Radcliffe sa v šialenej komédii stáva prdiacou mŕtvolou a najlepším priateľom Paula Dana

FILMY A SERIÁLY DANIEL RADCLIFFE
Uložiť Uložené

Úžasný trailer vám predstaví jeden z najočakávanejších filmov tohto roka so šialenou premisou.

Daniel Radcliffe sa silou mocou snaží dostať z tieňa Harryho Pottera a aj keď bude vzdy chlapcom, ktorý prežil, pozornejší diváci a filmoví fanúšikovia si ho už vedia priradiť aj k iným postavám. Zahral si v horore Žena v čiernom, v hororovom krimi Horns či romantickej komédii What If. Do hollywoodu sa vrátil snímkou Victor Frankenstein ešte v minulom roku, a to rovno po boku Jamesa McAvoya. Už v lete si ho navyše užijeme ako syna Arthura Tresslera v Now You See Me 2 (viac info o filme tu). To ale nebude všetko. Objaviť sa má aj v thrilleri Imperium či dráme Brooklyn Bridge. Podľa všetkého spozná aj Amandu Seyfried, keďže si má po jej boku strihnúť rolu v komédii Young Americans. Aby sme to mali všetko, spomenúť musíme aj Gamechangers, film o začiatkoch Rockstar Games, kde si Dan obliekol topánky Sama Housera, jedného z dvoch bratov, ktorí spoločnosti velia. 

Najzaujímavejšie a najlepšie ale vyzerá komediálna dráma Swiss Army Man. V nej si Daniel zahrá po boku Paula Dana. Hank (Dano) je vysadený na opustenom ostrove, kde je rozhodnutý skončiť so svojím životom, a tak si uviaže slučku a pokúsi sa obesiť. Jeho pokus skončí nezdarom jednak kvôli úbohému lanu, jednak kvôli tomu, že si Hank na pláži všimol niečie telo. Telo, ktoré vyzerá byť mŕtve, avšak prdí. Hank sa rozhodne, že telo využije na záchranu z ostrova. Počas svojej cesty však zisťuje, že telo je tak trochu živé a patrí mužovi menom Manny. Postupne sa obaja skamarátia a začnú si užívať život plnými dúškami. Hank sa teda z dna opäť dostane myšlienkami späť k chuti žiť.

Swiss Man Army bolo premietnuté na festivale Sundance, kde získalo prvú cenu za réžiu hraného filmu. O tú sa postarala dvojica Daniel Scheinert - Dan Kwan. Pre nich bude Swiss Man Army režisérskym debutom (pričom si napísali aj scenár, opäť debutovo), no vyzerá to tak, že to vôbec nedopadne tak, ako pri väčšine debutov. Trailer totiž vyzerá veľmi zábavne a zároveň z neho máme pocit, že sa dočkáme mnohých dojímavých momentov. Natáčanie si rozhodne vyžiadalo veľkú snahu oboch zúčastnených, ako Daniela Radcliffea, tak Paula Dana. O talente druhého menovaného však nemusíme mať žiadnych pochýb. Kto má niečo z jeho filmografie napozerané, dobre vie, aký úžasný herec to je. Snímka bude pravdepodobne dosť kontroverzná, no určite aj vtipná a originálna. Šušká sa aj o tom, že počas premietania na spomínaom festivale boli niektorí diváci takí znechutení, že sa zdvihli zo stoličiek a odišli preč. Dvojicu hercov doplnila  Mary Elizabeth Winstead (už o pár dní si ju užijeme v 10 Cloverfield Lane) a o kameru sa postaral Larkin Seiple (Cop Car). Premiéra ešte stanovená nie je, no film by mal doraziť niekedy v lete. Ostáva dúfať, že ho distribútori privezú aj k nám a  to možno s čo najmenším omeškaním. Zaujal vás trailer?

Daniel Radcliffe sa v šialenej komédii stáva prdiacou mŕtvolou a najlepším priateľom Paula Dana
Domov
Zdieľať
Diskusia