Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. marca 2016, 17:01
Čas čítania 0:00
Tomáš Blahuta

Švédsky DJ Avicii si dáva pauzu a zatiaľ končí so živými vystúpeniami. So všetkými sa dôkladne rozlúčil v dlhom liste

HUDBA HUDBA
Uložiť Uložené

Pre mnohých môže ísť o naozaj nečakané rozhodnutie.

Tim Bergling (známejší pod prezývkou Avicii) v priebehu dnešného dňa oznámil, že končí so živými vystúpeniami. Dôvodom môže byť časté cestovanie, pretrvávajúce zdravotné problémy či iné faktory. 26-ročný rodený Švéd sa neraz dostal do popredných priečok svetových hudobných rebríčkov, vydal desiatky úspešných hudobných hitov a veľa ďalšieho. Ak ste dnes zavítali na jeho oficiálnu webovú stránku avicii.com, tak vám do očí udrel dlhý, no úprimný "list na rozlúčku". V ňom Avicii vrúcne ďakuje svojim fanúšikom za plnenie snov, svojim kolegom, spolupracovníkom či iným blízkym osobám a nezabudol ani na svojich neprajníkov. Taktiež píše, že ako rástol a dospieval, tak začal lepšie spoznávať sám seba a uvedomovať si, že existuje veľmi veľa vecí, ktoré by chcel so svojím životom urobiť. Takže si dáva dlhú pauzu so spomínanými živými vystúpeniami i DJ-ingom.

Švédsky DJ Avicii si dáva pauzu a zatiaľ končí so živými vystúpeniami. So všetkými sa dôkladne rozlúčil v dlhom liste
Zdroj: moroccanedm.blogspot.sk

"Mám silné záujmy v mnohých oblastiach, ale málo času na ich skúmanie." Vraj mu cesta po USA s priateľmi dopomohla uvedomiť si, že potrebuje zmenu. Nešlo mu ani o peniaze, aj keď cestoval naozaj po celom svete, nikdy nemal dostatok času na osobný život. Na záver nás ešte zamotáva tvrdením: "Jedna časť môjho tela hovorí, že nikdy nehovor nikdy, môžem byť späť, no nie čoskoro." Celé znenie listu si môžete prečítať v angličtine po kliknutí na nasledujúci odkaz.

Domov
Zdieľať
Diskusia