Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. marca 2016, 14:40
Čas čítania 0:00
Miroslav K.

Bojíte sa tmy? Horor Lights Out je stelesnením toho, z čoho máte strach

FILMY A SERIÁLY HOROR
Uložiť Uložené

James Wan sa postaral o ďalší horor, no pokiaľ stále spíte pri rozsvietenej lampičke, asi ho chceť vidieť nebudete.

Fanúšikovia hororov momentálne zažívajú krásne obdobie. Nielen že včera uzrel svetlo sveta trailer pre pokračovanie The Conjuring, ktorý je považovaný za jeden z tých kvalitnejších, ale dočkali sme sa aj malého bonusu. Po celom svete zarobil 300 miliónov (to predstavuje 15-násobok svojho rozpočtu), čo je skvelá bilancia priam pýtajúca si pokračovanie. Režisér James Wan (Fast & Furious 7) si dal od tohto žánru na chvíľku pauzu, len aby sa k nemu mohol teraz naplno vrátiť. Okrem spomínaného pokračovania teda predstavil na WonderCone aj trailer pre horor Lights Out. Ten vychádza z krátkometrážnej snímky s rovnomenným názvom z roku 2013 od Davida Sandberga. Wanovi sa očividne zapáčil natoľko, že Sandbergovi zastrešil produkciu, o scenár sa postaral Eric Heisserer a kameru držal v rukách Marc Spicer (F&F 7).

Sledovať budeme Rebeccu, ktorá počas dospievania nikdy nevedela po zhasnutí svetiel úplne rozlíšiť to skutočné od fikcie. Keď si už myslela, že je po všetkom, na scéne sa objaví jej mladší brat Martin s rovnakým problémom. Keď Rebecca začne odhalovať pravdu, zistí, že nikto nie je v bezpečí... keď sa zhasnú svetlá. Zvyšok sa dozviete v ukážke o pár riadkov nižšie. Ja len dodám, že film má rating PG-13, takže litre preliatej krvi nečakajte. Premiéra u nás a našich západných susedov je naplánovaná na 21. júla (července) tohto roku.

Domov
Zdieľať
Diskusia