Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. marca 2016, 12:23
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Neuveriteľne vtipný a vizuálne úžasný trailer pre The Nice Guys s Goslingom a Croweom!

FILMY A SERIÁLY RYAN GOSLING THE NICE GUYS
Uložiť Uložené

Shane Black príde v lete do kín s úžasnou krimi komédiou. Presvedčte sa o tom v novom traileri.

Takto úprimne a odľahčene som sa na traileri nezasmial už poriadne dlhú dobu. Môže za to úžasná chémia a talent oboch hlavných hviezd, Ryana Goslinga a Russella Crowea, no najväčší podiel na tom má, samozrejme, Shane Black, režisér (Iron Man 3, Kiss Kiss Bang Bang) a scenárista (Last Boy Scout, Lethal Weapon) tejto krimi komédie odohrávajúcej sa v Los Angeles 70. rokov. Celá redakcia je zatiaľ nadšená, nakoniec Shane je prvotriedny tvorca. Je nám jasné, že za neduhy tretieho Iron Mana nemôže, no rozhodne si chce svoju povesť napraviť. Zdá sa, že týmto to trafí presne do čierneho. Podľa záberov nižšie to už aj tušíte, no aby bolo jasné, pôjde o R-ko. Teraz už len dúfať, že odoláme ďalším záberom a že si túto neuveriteľne lákavo vyzerajúcu komédiu vychutnáme naplno až v kinách. 

Dej nám predstaví Hollanda Marcha (Ryan Gosling - The Place Beyond the Pines, Drive), súkromného detektíva, ktorý musí spojiť svoje sily s nájomným svalovcom Jacksonom Healym (Russell Crowe - A Beautiful Mind, Gladiator), aby mohol rozlúsknuť nielen prípad nezvestného dievčaťa, ale aj zdanlivo nesúvisiacu smrť jednej pornoherečky. Vyšetrovanie ich však dovedie k odhaleniu obrovského sprisahania a korupcie. Medzi tým sa stanú svedkami mnohých vrážd, pokusov o zabitie svojich osôb a taktiež mnohých zábavných momentov, z ktorých hneď niekoľko vidíme aj v dnešnom traileri. 

Odporúčané
Vedel si, že Ryan Gosling a Justin Timberlake spávali v jednej izbe? Toto je 10 slávnych ľudí, ktorí spolu bývali Vedel si, že Ryan Gosling a Justin Timberlake spávali v jednej izbe? Toto je 10 slávnych ľudí, ktorí spolu bývali 6. mája 2019, 10:14

Režíruje už vyššie spomínaný Shane Black, ktorý sa spolu s neznámym Anthonym Bagarozzim (mal by byť členom tímu, ktorý napíše remake populárneho anime Death Note) podieľal aj na scenári. Okrem Crowea a Goslinga uvidíme aj Matta Bomera, Keitha Davida, Beau Knappa, Angourie Ricea, Kim Basinger či Margaret Qualley. Ukáže sa aj mladý Ty Simpkins z tretieho Iron Mana či Jurského sveta. Ťažko povedať, čo presne máme od The Nice Guys čakať, no bude to zmes akcie, krimi žánru, ale určite aj komédie. Niekde sme čítali aj o prvkách thrilleru, no po dvoch úžasných a vtipných traileroch si to veľmi predstaviť nevieme. V každom prípade sa vraj môžeme tešiť na skutočne zábavnú hereckú dvojku. Shane tiež dodal, že The Nice Guys bude akési duchovné pokračovanie jeho režijného debutu z roku 2005, Kiss Kiss Bang Bang (naozaj to vyzerá ako KKBB na steroidoch). Premiéra je naplánovaná na 20. mája 2016, Slováci a Česi si snímku užijú 2. júna 2016. Dáte tomuto projektu šancu... myslíme, že určite. 

Neuveriteľne vtipný a vizuálne úžasný trailer pre The Nice Guys s Goslingom a Croweom!
Domov
Zdieľať
Diskusia