Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. marca 2016, 11:06
Čas čítania 0:00
Tibor P.

Piť pivo v neobmedzenom množstve, cestovať a ešte za to dostávať aj plat? Šancu na prácu snov máš aj ty!

ZAUJÍMAVOSTI PIVO
Uložiť Uložené

Stačí, ak splníš niekoľko podmienok.

Máš čerstvo po škole, prípadne sa hľadáš a chceš vyskúšať niečo nové? Určite si už niečo počul o platených stážach, vďaka ktorým môžeš spoznať nové miesta, zdokonaliť sa v jazyku a vyskúšať si činnosti, ku ktorým sa za normálnych okolností dostaneš len veľmi vzácne. No stáž, ktorú ponúka skupina World of Beer, sa vymyká zaužívaným štandardom, či už svojou ponukou alebo výškou peňažnej odmeny. 

Momentálne sa na pozíciu Drink It Interns hľadajú traja záujemcovia, ktorí majú záujem počas tohto leta cestovať naprieč Amerikou, piť tie najkvalitnejšie a najexkluzívnejšie značky pív v Spojených štátoch a svoju cestu dokumentovať prostredníctvom blogu a zdieľaním statusov, fotografií či videí na najznámejšie sociálne siete, vrátane Facebooku, Twitteru, Vine či Instagramu. Navyše, víťazom výberového konania prináleží plat v celkovej výške vyše 10 000 eur. Prihlášky môžete podávať do soboty, podmienkou je mať minimálne 21 rokov, v prípade neamerických občanov platné pracovné víza do USA a poslať organizátorom minútové video, v ktorom sa máte predstaviť a vyjadriť svoju lásku k zlatistému moku. Ak sa tu niekto nájde taký, kto by rád o túto lukratívnu pozíciu zabojoval, bližšie informácie o celej stáži nájdete tu.


Domov
Zdieľať
Diskusia