Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. marca 2016, 21:36
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Facebook Messenger odhaľuje skrytú návykovú hru - basketbal, ktorá sa postará o tvoj voľný čas

TECH BASKETBAL
Uložiť Uložené

Ako to už u takýchto hier býva, základom je jednoduchý princíp.

Facebook Messenger patrí medzi najviac používané aplikácie vôbec. Nástroj slúžiaci primárne na komunikáciu medzi ľuďmi však už od minulého roku obsahuje napríklad aj možnosť zahrať si medzi četujúcimi šachy. Stačí napísať "@FBChess" a môžeš začať. Nevýhodou však je, že hra nie je prispôsobená dotykovej obrazovke, a tak musia hráči svoje ťahy ručne písať, čo teda nie je žiadna výhra.  

Opačným prípadom je však novinka, ktorá prišla s posledným malým update-om aplikácie. Stačí, ak do chatu s priateľom pošlete emotikon basketbalovej lopty a po následnom kliknutí na loptu v chate sa mánia môže začať. Dostanete sa tak do ukrytej hry, ktorej princíp je úplne jednoduchý a ako už vieme zo skúseností, práve tieto nás bavia naviac. Stačí potiahnutím prsta trafiť loptu do koša. Ten sa však po dosiahnutí prvých desiatich bodov začne hýbať a po ďalších desiatich ešte rýchlejšie. Ďalej sme sa zatiaľ nedostali. Tak čo, aký je váš rekord? 

Facebook Messenger odhaľuje skrytú návykovú hru - basketbal, ktorá sa postará o tvoj voľný čas
Domov
Zdieľať
Diskusia