Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. marca 2016, 16:02
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Tarzan sa vracia do afrického Konga, kde je nútený stať sa opäť raz šelmou, aby prežil blížiacu sa vojnu

FILMY A SERIÁLY MARGOT ROBBIE
Uložiť Uložené

Hviezdne obsadená snímka od režiséra posledných štyroch Potterov, The Legend of Tarzan, dostáva druhý trailer s novými zábermi.

Dobrodružná snímka s názvom The Legend of Tarzan, ktorá sa predstavila debutovým trailerom ešte koncom minulého roka, nás prvými zábermi poriadne očarila. Dnes sa však z čista jasna objavila ukážka s poradovým číslom dva a aj keď sa môže pochváliť dlhšou stopážou či porciou ďalších nových záberov, oproti tej predchádzajúcej predsa len niečo postráda. Neoplýva totiž takou dávkou energie a strhujúcej atmosféry, ako tomu bolo naposledy, čo môže mať za následok, že nový trailer vo vás nezanechá práve najlepší dojem. Koniec koncov, názor si utvoríte sami.

Príbeh bude zasadený do obdobia dávno potom, čo muž menom Tarzan (Alexander Skarsgård - The East, Disconnect) opustil džungle Afriky. Teraz si síce hovorí John Clayton III a žije so svojou krásnou manželkou Jane (Margot Robbie - Focus, The Wolf of Wall Street), ako obchodného veľvyslanca parlamentu ho však čaká cesta späť do Konga, a teda na miesto, kde to všetko začalo. To ale netušil, že sa stane pešiakom v nebezpečnej hre chamtivosti a pomsty, za ktorou stojí belgický kapitán Leon Rom (Christoph Waltz - Django Unchained, Inglourious Basterds).

Odporúčané
11 najlepších outfitov Margot Robbie. Nie je len Barbie, ale aj sexi kráľovnou vintage modelov na červenom koberci 11 najlepších outfitov Margot Robbie. Nie je len Barbie, ale aj sexi kráľovnou vintage modelov na červenom koberci 27. marca 2024, 11:00

Režíruje David Yates (Harry Potter 5, 6, 7 a 8) a o scenár, ktorý vychádza z populárnej knižnej predlohy od Edgara Ricea Burroughsa, sa postaral Stuart Beattie (30 Days of Night) spolu s Craigom Brewerom (Hustle & Flow). Premiéra najnovšieho Tarzana je naplánovaná na 30. júna 2016 a okrem vyššie spomínaných hercov sa objaví aj taký Samuel L. Jackson či Djimon Hounsou. Obsadenie je viac než uspokojivé, čo poviete? Ako na vás druhý trailer zapôsobil?

Tarzan sa vracia do afrického Konga, kde je nútený stať sa opäť raz šelmou, aby prežil blížiacu sa vojnu
Domov
Zdieľať
Diskusia