Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. marca 2016, 12:27
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Nultý deň festivalu Sziget bude patriť barbadoskej princeznej Rihanne

REFRESHER RIHANNA
Uložiť Uložené

Už teraz je nad slnko jasnejšie, že budapeštiansky festival bude toto leto jedným z najatraktívnejších.

Všetko nasvedčuje tomu, že toto festivalové leto bude jedným z najsilnejších vôbec. Na všetky nám najbližšie a najprestížnejšie akcie pod holým nebom sa hrnú veľké zahraničné hudobné mená, o ktorých kvalitách snáď nik nepochybuje. Po včerajšom obrovskom prekvapení v podobe DJa Premiera dnes dostávajú fanúšikovia hneď ďalšie a tentokrát sú jeho iniciátormi organizátori budapeštianského Szigetu. Festival samotný už snáď nie je potrebné bližšie predstavovať. Za všetko hovorí jeho história, každoročný neuveriteľný počet návštevníkov z rôznych kútov sveta a tiež samotné obsadenie interpretov. 

Ako už prezradil nadpis, festival Sziget 2016 podporí svojou účasťou ďalšia svetová ikona - Rihanna. Barbadoská kráska sa tak stáva headlinerom nultého dňa, 11. augusta, čo určite ocenia všetci tí, ktorí smútili, že sa nemôžu dostaviť na európske ANTI TOUR, teda konkrétne zastávky vo Viedni a v Prahe. Program nie je ešte finálny, no už teraz sú v ňom popri Riri hviezdy ako Muse, Sia, David Guetta, Noel Gallagher´s High Flying Birds, The Lumineers a mnoho ďalších. Pripomíname, že okrem skvelých koncertov organizátori aj tento rok pre fanúšikov pripravujú veľké množstvo prekvapení v znamení „ducha Szigetu“ – Ostrova slobody, vrátane naozaj pestrého a neobyčajného nehudobného programu. Sziget sa stane centrom umenia, divadla, tanca či cirkusu.

V prípade, že ešte stále váhaš, určite nevynechaj toto aftervideo zo zatiaľ posledného ročníka, ktoré ťa určite presvedčí. 

Ostrov slobody privíta fanúšikov z viac ako 90tich krajín sveta, pre ktorých je pripravený pestrý a zábavný program na celých sedem dní. Tento rok sa Szigeťania stretnú na zelenom ostrove v centre Budapešti od stredy 10. augusta do stredy 17. augusta. Vstupenky a informácie sú dostupné na www.szigetfestival.sk, ale s kúpou dlho neváhajte, vstupenky sa vypredávajú veľmi rýchle a nadštandardné kempingy ešte rýchlejšie (VIP Camping je už vypredaný). 

Domov
Zdieľať
Diskusia