Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. marca 2016, 11:13
Čas čítania 0:00
Jakub P.

Zvodne sa pohybujúca Kendall Jenner oslavuje návrat Calvin Klein k plavkám v krátkom videu

REFRESHER
Uložiť Uložené
Citlivý obsah
Článok môže obsahovať:
  • produkty a služby určené pre osoby staršie ako 18 rokov
  • sex, nahotu a iný NSFW obsah
  • násilie, krv alebo obsah nevhodný pre citlivé povahy
mám nad 18 rokov
a chcem zobraziť obsah
späť na hlavnú stránkuSpäť

Kendall Jenner, Calvin Klein a magazín LOVE spojili svoje sily vo forme krátkeho zvodného videa s tmavovlasou modelkou v hlavnej úlohe.

Aktuálne veľmi žiadaná Kendall Jenner má, ako už istotne vieš, so značkou Calvin Klein veľa spoločného, keďže je jednou z hlavných tvárí jej kampane. Tento fakt sa pravdepodobne pretavil aj do jej najnovšieho účinkovania v krátkom videu natočenom pre magazín LOVE v rámci osláv návratu spomínaného známeho brandu k plavkám. 20-ročná Američanka predvádza na čiernobielych záberoch svoju štíhlu postavu prostredníctvom zvodných pohybov, ktoré istotne učarujú hlavne pánskej časti publika. S oblečením to taktiež príliš neprehnala, okrem spodného prádla od CK má na sebe v istých momentoch ešte kúsky z kolekcie Calvin Klein Jeans, no rýchlo uhádneš, čo prevažuje. Video, ktoré ťa ani po zopár pozretiach neurazí, je doplnené energickou tanečnou hudbou pomáhajúcou naplniť tematiku bazénovej párty. Bez ďalšieho zdržovania si ho spoločne sa pôvabnou Kendall vychutnaj nižšie. 

Domov
Zdieľať
Diskusia