Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. marca 2016, 18:13
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Repíky starej matere po deviate alebo Rytmus a jeho trubadúr flow naživo

HUDBA RYTMUS
Uložiť Uložené

Tentokrát tu máme prednes jednej z najnovších slôh, ktorá pochádza z albumu Detektor II.

Obľúbená rubrika Repíky starej matere prichádza s ďalším, už deviatym pokračovaním, kde nám postupne hlavný aktér Rytmus predvádza prednes starších skladieb zo svojho širokého repertoára. Tie pochopiteľne dostávajú novú podobu a môžeme tak sledovať autorov posun nielen v technike, ale aj v cítení hudby či prejave pred kamerou. Každý diel je zároveň špecifický výberom destinácie a tiež vozidlom. Tu je asi na základe mnohých komentárov potrebné pripomenúť a ozrejmiť, že Páťa nevyťahuje len autá zo svojej garáže. Stačí pozornejšie pozerať a počúvať video od začiatku do konca.  

Čo sa týka dnešného dielu, ten bude opäť niečím iný a špeciálny. Koncept ostáva rovnaký, no tentokrát budeme mať možnosť počuť niečo novšie, teda aby sme boli úplne konkrétni, ide jednu z najnovších slôh piešťanského krocana. Tá sa, ako iste viete, objavila na albume Detektor II - na skladbe Efekt. Mnohí označujú tento moment ako najsvetlejší z albumu, s čím sa asi nedá nesúhlasiť. Výber v tomto prípade ovplyvnili aj ľudia, ktorí tvrdili, že to Rytmus naživo nedokáže kvalitne zarapovať. Všetkým pochybovačom, ako sa hovorí, vytrel kocúra, čo sme my ostatní samozrejme očakávali. Dosť bolo slov, teraz si už vychutnaj vizuál z dielne SULE DSGN a nezabudni subskrajbovať oficiálny youtube instagram kanál.

Domov
Zdieľať
Diskusia