Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. marca 2016, 22:05
Čas čítania 0:00
Jakub P.

Tyler the Creator a A$AP Rocky sa odviazali na remixe tracku Freestyle 4, ktorý bol sprevádzaný ďalšími troma novinkami

HUDBA ASAP ROCKY
Uložiť Uložené

Dnešné skoré ráno a večer boli naozaj plodné. Vyšlo viacero nových skladieb, na ktorých figurujú hlavne členovia A$AP Mobu.

Aj A$AP Mob má také svoje vlastné G.O.O.D. Fridays, ktoré nesú názov Wavy Wednesdays. V rámci nich každú stredu vydávajú členovia newyorského zoskupenia nové veci a inak tomu nebolo ani v dnešných skorých ranných hodinách. Ústredná postava Mobu, Rocky, odhalil snippet jeho skladby Phantogram Freestyle, ktorá oplýva retro ladeným inštrumentálom. Hoci pravdepodobne nejde o pieseň v jej celkovej dĺžke, Pretty Flacko celkom zaujal, a tak by o týždeň mohol pustiť do obehu tento track v plnej paráde. 

Nezaostal však ani A$AP Ferg, ktorý si pre fanúšikov pripravil dva počiny. Tým prvým je song s názvom hovoriacim sám za seba - Trap Anthem. Na ňom hosťujú chalani zo skupiny Migos, ktorí dali spoločne s Fergensteinom dokopy skutočnú hymnu oného životného štýlu a žánru. Kým čakáš na Fergov druhý sólový album Always Strive and Prosper, využi tento čas rozumne a pusti si song priamo z drogovej kuchyne. 

Druhou záležitosťou, ktorú pre nás Ferg má, je videoklip na skladbu Big Timers od Martyho Ballera, kde figuruje ako hosť. Vizuál kompletne zrežíroval Fergie, pričom ho zasadil do prostredia ulice a klubu, v ktorom predvádza skupina dievčat ich twerkovacie schopnosti. 

No a čerešnička na záver. Pred niekoľkými okamihmi sa na internet dostal remix Kanyeho tracku Freestyle 4 sprevádzaný videoklipom. Nepostaral sa oň nik iný než Tyler the Creator, ktorý na sociálnych sieťach viackrát demonštroval, že práve túto skladbu z The Life of Pablo miluje. Miernu asistenciu poskytol v podobe intra a outra A$AP Rocky. Tylerovi, ktorý svoj počin nazval WHAT THE FUCK RIGHT NOW, tento inštrumentál celkom sadol a jeho verziu si značne užívali aj prítomné známe tváre v štúdiu, okolo ktorého bláznivo vo videu skáču. 

Pre viac informácií zo sveta rapu sleduj Raporter

Domov
Zdieľať
Diskusia