Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. februára 2016, 19:20
Čas čítania 0:00
Jakub P.

Čo sa stalo s Kalim a Separom? V novom videoklipe vysvetľujú, prečo sú zlým príkladom

HUDBA KALI SEPAR
Uložiť Uložené

Kolaborácia Kaliho, Separa a Mateja Straku z albumu prvého menovaného sa dočkala aj vizuálu.

O tom, že na Kaliho albume, ktorý nesie názov Zlý príklad, sa objaví aj rovnomenná kolaborácia so Separom a Matejom Strakom z Nerieš, sa vedelo už dlhšie a takisto bolo známe, že skladba vyjde von vo forme videosinglu, teda sprevádzaná vizuálom. Dnes sa tak stalo, pričom o videoklip k tracku s produkciou od posledného menovaného sa postaral Dušan Krajčovič.

Viac ťa však pravdepodobne zaujímajú rapové, respektíve spevácke výkony trojice zúčastnených. Tí, ako hovorí aj titul songu, rozoberajú tému dopadu hudobných kariér na ich životy a z toho vyplývajúcu rolu vzorov, príkladov pre poslucháčov. Asi sa nebudeme hádať o tom, že popularita si na každom vyberie svoju daň a hlavne v spolupráci s mentalitou Slovákov to niekedy zachádza až do prehnaných rovín. Kali doručil slohu, ktorá reflektuje jeho vnímanie samého seba a vlastných činov, zatiaľ čo Separ odráža aj správanie niektorých ľudí voči nemu a ostatným všeobecne. Medzi ich slohami započuješ spevavý refrén v podaní Mateja Straku. Klip so Sepim držiacim potkany a zábermi z lesa či jazera si teraz môžeš pozrieť nižšie. 

Pre viac informácií zo sveta rapu sleduj Raporter

Domov
Zdieľať
Diskusia