Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. februára 2016, 14:24
Čas čítania 0:00
Matěj Toman Viktor Kniš

Zapoj sa do súťaže o týždeň v lyžiarskom a snowboardovom raji. Hráme o sedem dní v talianskom Livigne

REFRESHER
Uložiť Uložené

Refresher prichádza v spolupráci s Jägermeisterom so súťažou, ktorá ťa v prípade výhry pošle do freeridového raja.

Livigno predstavuje nielen tony fantastického snehu, nekonečnú freeride zónu a cez sto kilometrov zjazdoviek, ale aj wellnes či bezcolnú zónu. A práve vďaka Jägermeisteru a Refresheru môžeš byť už v marci súčasťou tejto parády. Od dneška do 29. 2. totiž súťažíme o dve miesta zájazdu Snow Trip Livigno 2016. Tie si však odnesie len jeden výherca pre svojho spoločníka, prípadne polovičku. Výber je na vás. 
 
Takto to vyzeralo na zatiaľ posledom ročníku
 
V prípade, že by ste mali záujem sa do súťaže zapojiť, stačí zaslať fotografiu, na ktorej sa bavíš s ľadovo zamrazeným Jägermeisterom na horách. Ten, kto zašle najlepšiu snímku sa potom môže tešiť na sedem nocí v malebnom talianskom mestečku. Všetky fotky je potrebné zaslať do 29. 2. na e-mailovou adresu [email protected].
 
Zapoj sa do súťaže o týždeň v lyžiarskom a snowboardovom raji. Hráme o sedem dní v talianskom Livigne
 
Súčasťou výhry je aj doprava z Bratislavy (prípadne Prahy) do Livigna a späť, ubytovanie na 7 nocí, 6 dňový skipas a prípadne aj inštruktora a freeridového sprievodcu v jednom. Tiež účasť na profesionálnom fotení a darčeky od Jägermeisteru. O stravu, poistenie a vybavenie na jazdenie sa budeš musieť postarať už sám.
 
Zapoj sa do súťaže o týždeň v lyžiarskom a snowboardovom raji. Hráme o sedem dní v talianskom Livigne
 
 Základná cena výhry je 13 300 CZK. Organizátorom súťaže je agentúra nedori s. r. o., usporiadateľom Snow-Tripu Livigno 2016 je agentúra Czech Surf s. r. o.
Domov
Zdieľať
Diskusia