Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. februára 2016, 17:29
Čas čítania 0:00
Martin Z.

Klub Dole oslavuje tento víkend druhé narodeniny

REFRESHER DALYB EGO
Uložiť Uložené

Dva roky, desiatky akcií a nespočetné množstvo zážitkov.

Multižánrový Klub Dole v centre Bratislavy oslávi tento štvrtok svoje druhé narodeniny s partičkou svojich rezidentov. Piatkový večer bude zase patriť vychádzajúcej rapperke Aless, ktorá do života uvedie svoj debutový album a víkend bude korunovať sobotná rezidentská párty Indie Air.  

“Osláv s nami dva parádne roky nabité výbornou klubovou hudbou a skvelou atmosférou,” pozýva na štvrtok 18. februára Klub Dole. Svoje darčekové sety v tento večer rozbalia Vec, Dalyb, Simple Sample, Michael Priest, Bad Mojo, Tana Deformed a Lixx. Podrobnosti nájdeš tu.

Klub Dole oslavuje tento víkend druhé narodeniny

 

Má ešte len 17 rokov, ale už stihla na slovenskú rapovú scénu priniesť svieži vánok. Talentovaná rapperka Aless, ktorá má už teraz za sebou spoluprácu s menami ako Ego či DJ Wich, pokrstí v piatok 19. februára svoj debutový album 17. Krstiť s ňou bude Ego a spoza DJského pultu jej budú kryť chrbát Thomas Fronix a Abe Beats. Pre viac informácií pozri sem.

Klub Dole oslavuje tento víkend druhé narodeniny

 

Sobota 20. februára bude patriť pravidelnej dávke indie music! Čakajú vás tanečky na absolútne klasiky tohto žánru, experimentálne kúsky aj posledné novinky. Za DJský pultom členovia kapely Purist, Nestačilo, skb a Tana Deformed a pred ním my s rukou hore. Pozri sem a dozvieš sa viac.

 

Klub Dole oslavuje tento víkend druhé narodeniny

Domov
Zdieľať
Diskusia