Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. februára 2016, 12:30
Čas čítania 0:00
Jakub P.

Kanye West vydal nový album The Life of Pablo, na ktorom hosťujú The Weeknd, Kid Cudi či Kendrick

HUDBA KANYE WEST
Uložiť Uložené

Po niekoľkých odkladoch konečne nastal ten moment. Kanye má vonku konečne dokončený siedmy sólový štúdiový album!

Hoci sme očakávali, že Kanye predstaví finálnu verziu The Life of Pablo v rámci jeho Season 3 show v Madison Square Garden, opäť nastal akýsi Kanye moment a Yeezy nám pustil len nedokončený projekt. Ten mal pôvodne 10 songov, avšak po prezentácii kolekcie Yeezus na Twitter postol fotografiu, v ktorej odhalil, že TLOP rozšíril o ďalšie skladby a že album už pôjde pomaly na mastering. Aj tu ale nastali zdržania, pretože Chance the Rapper chcel na dosku dostať song Waves, a tak ho celú noc dokončoval. Podarilo sa mu to, Waves je na TLOP a TLOP je konečne vonku! Nakoniec má 18 trackov, zahŕňajúc aj 30 Hours či No More Parties in LA. S Yeezyho siedmym sólom pomáhalo mnoho hostí, spomenieme napríklad Frank Oceana, The Weeknda, Rihannu, André 3000, Kendricka či Cuddera. Aby som ešte opravil moju dedukciu z minulého článku, Pablo v názve nepredstavuje Pabla Picassa ani Pabla Escobara, ale apoštola Pavla. The Life of Pablo si zatiaľ môžeš vypočuť len skrz TIDAL, respektíve kúpiť na Kanyeho oficiálnej stránke a pomôcť mu tak z jeho 53-miliónového osobného dlhu. 


Odporúčané
Kto je Bianca Censori? Manželka Kanyeho Westa bola obľúbenou študentkou vďaka veľkým prsiam, teraz sa o ňu priatelia boja Kto je Bianca Censori? Manželka Kanyeho Westa bola obľúbenou študentkou vďaka veľkým prsiam, teraz sa o ňu priatelia boja 21. septembra 2023, 9:30





Včera večer však Kanye okrem vydania albumu stihol aj živé vystúpenie na Saturday Night Live s dvoma skladbami z TLOP. Tými vyvolenými boli Highlights, kedy sa na pódiu s Yeezym objavili i Thugger, The-Dream, A$AP Bari, Kelly Price či El DeBarge, a Ultra Light Beam s Chanceom, Kirk Franklinom, The-Dreamom, Kelly Price a celým zborom. Druhú pieseň zakončil 'Ye svojským krikom do mikrofónu a veľkou radosťou. Show sa odohrávala pred obrazovkou, na ktorej premietali hru, pravdepodobne tú, ktorú umelec zo Chicaga spravil pre svoju mamu. 

Na záver ešte trochu rap battlu. 



Pre viac informácií zo sveta rapu sleduj Raporter

Domov
Zdieľať
Diskusia