Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. februára 2016, 10:11
Čas čítania 0:00
Jakub P.

Očarujúca Beyoncé v novom videosingli Formation znova dokazuje, prečo ju nazývajú kráľovná

HUDBA BEYONCÉ
Uložiť Uložené

Pred jej účasťou na vystúpení skupiny Coldplay na Super Bowle púšťa do sveta Queen B singel Formation aj s videom reflektujúcim jej korene.

Na nový materiál od Beyoncé sme si museli počkať celkom dlho. Posledný väčší projekt, album Beyoncé, totiž vydala ešte koncom roka 2013. Nedávno sa ale objavili informácie, že Queen B nakrúcala v Los Angeles a New Orleans isté video, čo napovedalo, že je len otázkou času, kedy opäť pustí do sveta niečo obrovské.

Tým niečím je čerstvý videosingel s titulom Formation, ktorý produkoval autor podkladov pre mnohé hity Mike WiLL Made-It. Čo sa týka obsahu skladby, tak Bey nám dáva jasne najavo, prečo ju nazývame kráľovnou. Hlavne na refréne zo seba vypustila to arogantnejšie, no stále výborné ja, ktoré čo-to povedalo všetkým pochybovačom a neobišlo ani konšpiráciu o iluminátoch. Jay Z-ho manželka však nezabúda ani na to, odkiaľ prišla a aký pôvod mali jej rodičia. Za svoje afroamerické korene sa nemá prečo hanbiť, práve naopak, rozhodla sa ich využiť v jej prospech a dosiahnuť tak, čo si zaumieni. Podobný nádych cítiť i zo sprievodného vizuálu, kde sexy speváčka pózuje a tancuje v retro oblečení či leží na potápajúcom sa policajnom aute. Cameo si strihla i malá Blue Ivy, z ktorej ide sebavedomie jej rodičov. Návrat na scénu ako sa patrí, dá sa povedať, že rýchlosťou a silou hurikánu. Klip sleduj nižšie a vedz, že Beyoncé vystúpi dnes na Super Bowle ako súčasť show od Coldplay.

"Bitch, I'm back by popular demand"

Pre viac informácií zo sveta urban music sleduj Raporter

Domov
Zdieľať
Diskusia