Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. februára 2016, 11:56
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Vin Diesel potvrdil dátumy pre Rýchlo a zbesilo 9 a 10! Kedy sa pokračovaní dočkáme?

FILMY A SERIÁLY RÝCHLO A ZBESILO
Uložiť Uložené

Vin Diesel potvrdil, že skutočne uvidíme ďalšie tri časti zo série Fast & Furious.

To len tak, keby tomu niekto pred pár mesiacmi neveril. Písali sme o tom my, niekoľko ďalších česko-slovenských webov a vlastne celý svet. Značka Fast & Furious je výnosná, zbiera čoraz viac veľkých hereckých mien, ba čo viac, stáva sa čoraz lepšou akčnou sériou. Síce sa stále nájdu jedinci, ktorým množstvo nereálnej akcie príde akési hriešne, séria medzitým naberá ďalších fanúšikov. Iste, preteky budú mnohým chýbať, no po piatich (ak nie viac) rokoch bez Rýchlo a zbesilo, ktoré bolo skutočne len o jazdení, by už ľudia mali prestať očakávať niečo iné, ako bláznivú akčnú jazdu plnú rýchlych áut, veľkých bitiek a sexi ritiek. Aby sme vás ale jemne potešili, natlčieme do vás aspoň PR reči typu: „Nové Fast & Furious sa bude podobať skôr na prvé diely, než na tie posledné“. 

Vin Diesel potvrdil dátumy pre Rýchlo a zbesilo 9 a 10! Kedy sa pokračovaní dočkáme?


Pekná rozprávka, ktorú ale Universalu nikto rozumný neuverí. Teraz však k podstate dnešnej správy. Vin Diesel, ktorý si cení podpory a fanúšikov na svojich sociálnych sieťach, pravidelne uvoľnuje nové zábery či informácie práve skrz ne. Nielenže tým neustále teší fanúšikov, vytvára si zároveň čoraz lepší a hodnotnejší marketingový nástroj pre svoje filmy a spoločnosti, pod ktorými distribuuje/natáča (veď podobne to robí aj Dwayne Johnson, pričom taký Robert Downey Jr. to naplno nikdy nevyužíval, čo je nesmierna škoda pre Disney, o tom ale snáď inokedy). Pred pár hodinami sme sa tak dočkali obrázku, na ktorom vidíme tri dátumy a taktiež tag: 2 Decades, 10 Movies, 1 Saga, čiže 20 rokov, 10 filmov a jedna sága - Fast & Furious... in your face, artový divák a príležitostný filmový kritik.

Fast 8, režírované F. Gary Grayom (Straight Outta Compton, Ctihodný občas, Lúpež po taliansky), dorazí do kín 14. apríla 2017. Vrátia sa azda všetci okrem Paula Walkera, ktorý si heslo parťáka Doma Ride or Die zobral až príliš k srdcu. Prvé plány pre ďalšie časti sa však spriadajú už v týchto chvíľach, keďže medzi nimi bude presne dvoj-ročná prestávka. Fast & Furious 9 uvidíme 19. apríla 2019, no a snáď záverečnú (aspoň z hľadiska crew okolo Torreta), desiatu časť, si zase vychutnáme 2. apríla 2021. Universal si je silou tejto značky celkom istý, a tak je nepravdepodobné, že sa tieto dátumy zmenia. Ibaže by dorazili nejaké produkčné problémy.

Zatiaľ čo si trailer na Jaws 19 (Čeluste 19) robil z dnešného filmového svetu srandu, séria Fast & Furious bude v kinách už čoskoro vystupovať pod dvojciferným označením pokračovania príbehu. Kým budú tie filmy kvalitné, zábavné a bude sa na čo pozerať, hovoríme, prečo nie? Do kina nás nikto nenúti, je to raz za dva roky a navyše nemá táto značka z mixovaného žánru akcie a automobilových pretekov žiadnu konkurenciu. O sérii ako takej, jej chybách či poznávacích znakoch, ako i o fakte, že to už Diesel občas so svojím trademarkom pri produkovaní a natáčaní preháňa (alebo ste si mysleli, že pri týchto filmoch nemá hlavné, respektíve jedno z najhlavnejších slov?), by sme mohli písať litánie, no to nie je predmetom dnešného článku. Vedzte len, že pokračovania budú prúdiť, a ak raz náhodou séria skončí a nebude to kvôli nízkym tržbám, prídu spin-offy či reštart. 

Vin Diesel potvrdil dátumy pre Rýchlo a zbesilo 9 a 10! Kedy sa pokračovaní dočkáme?

Domov
Zdieľať
Diskusia