Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. januára 2016, 18:08
Čas čítania 0:00
Jakub P.

Zayn Malik a Gigi Hadid si vymieňajú nežné dotyky v debutovom videosingli bývalého člena One Direction

HUDBA
Uložiť Uložené

Od One Direction odišiel Zayn i preto, aby sa mohol venovať sólovej tvorbe, ktorú chcel posunúť do trochu vyzretejšej roviny. Podarilo sa.

Od momentu, čo Zayn Malik odišiel zo skupiny One Direction a vydal sa na sólovú dráhu, rozprával o tom, akým štýlom chce robiť vlastnú hudbu. Nechce sa držať len dopredu stanovených šablón určených pre istú časť publika, túži robiť skladby úplne po svojom. Aktuálne pracuje na prvej sólovej štúdiovke, ktorá sa volá Mind of Mine a obsahovať by mala 17-18 skladieb, pričom na songu Wrong ho možno začujeme i rapovať, keďže táto pieseň bola pôvodne napísaná ako rapová. Z pohľadu hostí bola zatiaľ odhalená len Kehlani.

Britský spevák už dávnejšie oznámil, že jeho debutový sólový singel, ktorý pochádza zo spomínanej dosky, sa bude volať Pillowtalk. Dnes prišiel čas jeho vydania a ako autor hovoril, rovno aj s videoklipom. Zo zvukovej stránky ide o podarenú skladbu o sexe. Zayn zo seba dokázal dať dole nálepku One Direction a nahral skladbu, ktorá načrtáva, ako by mohol znieť celý album. Zastavme sa i pri vizuáli, keďže ten je rovnako zaujímavý, teda hlavne jedna postava v ňom. Okrem Zayna a niekoľkých dievčat totiž v klipe účinkuje aj Gigi Hadid, ktorá má so Zaynom niečo i v reálnom živote. V miestami trochu psychedelickom počine si vymieňajú bozky a nežné dotyky. Pillowtalk počúvaj nižšie a do komentáru napíš, ako hodnotíš Zaynov sólový výkon. 

Pre viac informácií zo sveta rapu a r'n'b sleduj Raporter

Domov
Zdieľať
Diskusia