Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. januára 2016, 11:19
Čas čítania 0:00
Jakub P.

Kanye West opäť zmenil názov jeho očakávaného albumu. Už sa nevolá Swish, ale Waves

HUDBA KANYE WEST
Uložiť Uložené

So Help Me God, Swish a teraz Waves. Taký je sled titulov Yeezyho nadchádzajúceho albumu, na ktorý netrpezlivo čakáme.

Kanye West bol vždy svojský a robil si viac-menej čo chcel. Táto vlastnosť sa nemení ani so záverečnou fázou príprav jeho siedmeho štúdiového albumu, ktorý sme doteraz poznali pod názvom Swish. Píšem doteraz, pretože meno dosky sa opäť raz zmenilo. Už to nie je Swish, čo vyjde 11. februára, ale Waves. Celý sled titulov Yeezyho očakávaného albumu tak znie So Help Me God, Swish a Waves.

Zároveň s touto informáciou pustil Yeezus do sveta aj upravený tracklist, obsahujúci 11 namiesto 10 skladieb, pridaný je track Ultra Light Beam. Projekt je navyše rozdelený na tri časti, čo je istotne spravené kvôli nejakému účelu. Je dosť možné, že sa na Waves okrem už známych hostí objavia i napríklad A$AP Rocky či The-Dream, keďže ich vidíme podpísaných na trackliste nižšie. Kanye svoj životný album odpremiéruje naživo v Madison Square Garden v deň vydania, pričom tento akt bude streamovaný do kín po celom svete. Ak máš záujem dozvedieť sa o Waves nejaké bližšie detaily, klikaj sem



Ak by si ešte nevedel...


S premenovaním albumu na Waves však nie zrovna spokojný napríklad taký Wiz Khalifa. Wave bolo totiž hnutie (štýl), ktoré spopularizoval Max B a Wiz si myslí, že sa Kanye jeho štýlu nemôže priblížiť. Yeezus už Khalifovi nepriamo odpovedal a riadok úcty venoval i Max B-mu.



Pre viac informácií zo sveta rapu sleduj Raporter

Domov
Zdieľať
Diskusia