Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. januára 2016, 15:43
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Solberg sa zahral na 82-ročného starčeka, ktorý za volantom Mercedesu prekvapil zamestnancov servisu

ZAUJÍMAVOSTI VIDEO
Uložiť Uložené

Petter Solberg to aj v koži dôchodcu dokáže poriadne rozbaliť.

Spoločnosti v dnešnej dobe milujú, keď sa im podarí použiť známu osobnosť na propagáciu vlastnej značky do takej miery, že si ľudia reklamu obľúbia a začnú ju zdieľať na sociálnych sieťach. Najmä v automobilovom priemysle sa preto v poslednom čase roztrhlo vrece s rôznymi žartíkmi, keď automobilky posadia za volant svojich tátošov skúsených jazdcov, zamaskujú ich tak, aby ich nikto nedokázal spoznať, a potom už len počkajú na svoje obete. Podobný scenár má aj najnovšie video, v ktorom spojili sily automobilka Mercedes a pretekár Petter Solberg. Solberga šikovne zamaskovali za staručkého dôchodcu, ktorý má problém so svojím novým Mercedesom-AMG C63 S kombi, ktorý pod kapotou ukrýva 4-litrový motor V8 produkujúci až 510 koní. Keďže sa mu vraj s autom deje niečo podozrivé, Solberg si zavolal na pomoc niekoľkých zamestnancov jedného predajcu a tí sa nakoniec nechali nahovoriť na to, aby si sadli na miesto spolujazdca, čo sa im o pár sekúnd vypomstilo. Nakoniec ale všetko dobre dopadlo, keď vysvitlo, že za volantom sedel samotný Solberg a zamestnanci späť do práce odcházali s úsmevmi od ucha k uchu.  

 
Nightmare on some Street

Me, 82-year-old myself and a brand new Mercedes AMG.And let’s not forget a couple of scared to death Bertel O. Steen Bil employees.What can go wrong?Whatever you do; do not try this at home!

Posted by Petter Solberg on Saturday, January 23, 2016
Domov
Zdieľať
Diskusia