Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. januára 2016, 19:12
Čas čítania 0:00
Jakub P.

Remix Kanyeho Black Skinhead v podaní Miley Cyrus sa po takmer dva a pol roku dostal na internet

HUDBA KANYE WEST MILEY CYRUS TRAVIS SCOTT
Uložiť Uložené

Na uniknutom remixe môžeme počuť aj prídavky v podaní Travisa Scotta. I keď znie táto verzia nedokončene, je zaujímavá.

Šiesty štúdiový album Kanyeho Westa, Yeezus, vyšiel už pomerne dávno, v roku 2013. Na tejto nahrávke sa objavila i skladba Black Skinhead, o ktorej sa následne hovorilo aj v spojení s Miley Cyrus. Tá mala totiž s Yeezym navštíviť štúdio a nahrať remix spomínaného tracku. Hoci to potvrdil Mike WiLL Made-It, až doteraz to vyzeralo tak, že ich výtvor sa nikdy nedostane k širšiemu publiku.

Dnes sa však, z ničoho nič, na internete objavila správa, že remix Black Skinhead od Miley Cyrus unikol do sveta. Kvôli zvuku nahrávky je dosť možné, že ide o nedokončenú verziu, no to teraz nie je úplne podstatné. Oveľa podstatnejšie je, že sa, v porovnaní s originálom, zmenil inštrumentál, čo môžeme asi pripísať na účet producentovi s menom Lido. Kanyeho slohy ostali rovnaké, ale vďaka pozmenenej hudbe znejú trochu inak, a Miley zase predviedla jej spevácke schopnosti, nezachádzajúc do žiadnych šialených extrémov. Skrz celú skladbu počuť i pridané vokály od Travisa Scotta, napríklad jemu tradičné "straight up". Niektoré zdroje uvádzajú, že popri La Flameovi na remixe Black Skinhead hosťuje i Lupe Fiasco, avšak toho hlas som nezachytil. Song si vypočuj nižšie. Ak má 'Ye niekde v šuplíku dokončenú verziu, mohol by ju teraz, keď sa tá pravdepodobne neúplná dostala von, zverejniť. 

Pre viac informácií zo sveta rapu sleduj Raporter

Domov
Zdieľať
Diskusia