Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. januára 2016, 20:24
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Zahodené šance roka? Suaréz ani Bulut sa s prázdnou bránkou nekamarátia

ŠPORT FUTBAL VIDEO
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Keď hráči odmietli loptu naservírovanú priamo pred prázdnu bránu.

Keď to nejde, tak to nejde. Istanbulský klub Galatasaray sa v dnešnom stretnutí postavil tímu Karşıyaka a nakoniec sa mu podarilo zvíťaziť 3:1, avšak fanúšikovia domáceho tímu asi tak rýchlo nezabudnú na to, čo sa podarilo Umutovi Bulutovi. Jeho spoluhráč sa dostal do šance, v ktorej medzi ním a bránkou stál už len brankár súpera, ale keď zbadal nabiehajúceho Buluta, rýchlo mu poslal prihrávku a poslal ho s loptou pred úplne prázdnu bránku. Bulut ju spracoval a fanúšikovia už dvíhali ruky na oslavu, keď tu odrazu Bulut loptu ledabolo poslal pár desiatok centimetrov mimo bránky a zrejme mal chuť vyzliecť si dres a odkrácať z ihriska.

Mimochodom, dnešná sobota bola zrejme začarovaná, pretože v podobnej šanci pred prázdnou bránkou sa objavil aj Luis Suárez z FC Barcelona a vyhlásený ostrostrelec loptu tiež poslal mimo. Je už len na tebe, aby si vybral, kto to dnes pokazil viac.

Zahodená šanca Buluta

A zahodená šanca Suáreza

Domov
Zdieľať
Diskusia