Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. januára 2016, 20:27
Čas čítania 0:00
johnnybravo

El Chapo, mexický narkobarón na úteku, opäť padol do rúk zákona! Otočila sa mu šťastena chrbtom?

ZAUJÍMAVOSTI EL CHAPO MEXIKO VÄZENIE
Uložiť Uložené

Možno bude platiť, že do tretice všetko dobré.

Mexický narkobarón Joaquin Guzman vystupujúci pod prezývkou El Chapo zrejme urazil svoju šťastenu, pretože napriek celkom úspešnému unikaniu autoritám od leta minulého roku opäť skončil v rukách polície. Zatiaľ mexické úrady neoznámili žiadne bližšie podrobnosti, ale sám mexický prezident Enrique Nieto na svojom Twitteri vyhlásil, že misia bola splnenáEl Chapo opäť poputuje za mreže.

Zrejme bude zaujímavé sledovať, ako sa nakoniec narkobarónové uväznenie vyvinie, keďže bolo verejným tajomstvom, že svoje dva predchádzajúce úteky mal podchytené vďaka kontaktom na stŕažnikov. Aj posledný útek sprevádzala vlna kontroverzie, pretože El Chapo mal únikový tunel vykopaný priamo do svojej cely a keď utekal, narobil toľko hluku, že by ho počul pravdepodobne každý strážnik v okolí zopár desiatok metrov. Uvidíme preto, či si Guzman dokáže kúpiť aj svoj tretí útek z väzenie, veď ako sa hovorí, do tretice všetko dobré. A potom by možno mohol zmiznúť niekam do Ázie.

El Chapo, mexický narkobarón na úteku, opäť padol do rúk zákona! Otočila sa mu šťastena chrbtom?
Domov
Zdieľať
Diskusia