Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. decembra 2015, 16:42
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Rytmus odhaľuje tajomstvo s titulom Eternal, zopár ukážok a aj názov albumu, ktorému bude patriť rok 2016

HUDBA RYTMUS
Uložiť Uložené

Konečne sa dozvedáme, čo ten bájny Eternal vlastne je. Sleduj prológ k albumu a počúvaj ukážky skladieb.

Už viac ako dva týždne Rytmus na rôznych videách a obrázkoch spomína pojem Eternal. Až do dnešného dňa nechal fanúšikov v napätí čakať bez toho, aby vedeli o čo vlastne ide. Všetko nasvedčovalo tomu, že budeme mať konečne možnosť počuť ďalšie Patresove sólo, ktoré už dlhšie avizoval.

Dnes, teda 23.12. sme sa dočkali veľkého rozuzlenia. Nie, Rytmus nevydáva album, ale prológ, respektíve úvod, ktorý o ňom minimálne veľa napovie. V skoro 20-minútovom krátkom filme máme možnosť počuť zopár ukážok technicky hádam najprepracovanejšieho rapu, úprimné výpovede aj názory. Čo sa týka samotnej snímky, tú si zobrali na starosti majstri vo svojom odbore z Poľska  - 9LITER FILMY.  Hudbu dodal už dobre známy Maiky Beatz a hovorené slovo sám Patrik. Konečne sa oficiálne dozvedáme aj názov albumu, ktorý sa bude volať Krstný otec a my už dokonca vieme, že sa ho dočkáme na jar.

Domov
Zdieľať
Diskusia