Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. decembra 2015, 11:35
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Ektor je jasným dôkazom toho, že to raperi nemajú so ženami v živote ľahké. Sleduj druhý videoklip z pripravovaného Detektora II

HUDBA
Uložiť Uložené

Druhý singel z pripravovaného albumu Detektor II napovedá, že sa máme na čo tešiť.

Informáciu o tom, že sa dočkáme pokračovania albumu Detektor sme od Ektora obdržali spoločne s prvým singlom približne pred dvomi mesiacmi. Išlo o skladbu Nejsou rádi, ktorá hádam všetkých presvedčila, že sa určite je na čo tešiť. Každý interpret vie, že fanúšikovia oceňujú hlavne aktivitu v podobe nových vecí, a tak sa aj Ektor rozhodol tým svojim odhaliť v poradí druhý singel z pripravovanej dosky.

Novinka nesie titul Prázdnej sex a Ektor nám v nej rozpovedal o tom, ako to chodí v živote úspešného a hlavne slobodného rapera. Opäť kvalitné prevedenie, na ktoré sme už všetci zvyknutí sprevádza veľmi podarený vizuál, kde už tradične nechýba až obnažená kráska. Aspoň jedna. Videoklip si vzali na starosti chalani z CINQ Visuals a hudobnú produkciu zas raz ošéfoval talentovaný Špeciálbeatz. V prípade, že by ste mali záujem zadovážiť si nový merch, správna adresa, kde nájdeš mikiny, batohy či čapice je detektormerch.cz. Dosť bolo slov, prejdime k videoklipu. 

Domov
Zdieľať
Diskusia