Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. decembra 2015, 17:47
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Súťaž: Rozdávame tričká, DVD, Blu-ray disky aj Deluxe edície Rytmusovho filmu Sídliskový sen

REFRESHER RYTMUS
Uložiť Uložené

Pravidlá súťaže sú úplne jednoduché a cien sme si pre vás pripravili naozaj veľa.

Rok 2015 bol plodný v mnohých smeroch a pravdepodobne dosť veľa by o tom vedel rozprávať aj sám Rytmus, ktorý má za sebou veľký a úspešný projekt v podobe filmového dokumentu o jeho živote. Snímka Sídliskový sen vznikala dlhé roky, jej realizácia si prešla mnohými problémami a dokonca bolo natáčanie niekoľkokrát zrušené, takže je vlastne malý zázrak, že film vôbec uzrel svetlo sveta. Rytmus vyrastal s nevlastným otcom, keďže ten biologický ho sa ho vzdal, a tak sa rozhodol pátrať po svojich koreňoch. Unikátne zábery z jeho cesty za slávou od malého chlapca žijúceho na sídlisku Adama Trajana až po jedného z najúspešnejších interpretov v Československu sme si už mali možnosť pozrieť v kinách ešte počas leta a teraz prichádza možnosť zhliadnuť film aj z pohodlia domova. 

Keďže atmosféru Vianoc je už cítiť na každom kroku, rozhodli sme sa aj my potešiť niekoľkých z vás možnosťou vyhrať zopár cien spojených práve s Patrikovym filmom Sídliskový sen. Pravidlá súťaže o 3x DVD, 1x Blu-ray, 1x DVD Deluxe edition a 1x tričko sú úplne jednoduché a všetky potrebné informácie nájdeš na našom oficiálnom Instagrame @refreshersk. A aby toho nebolo málo, rozhodli sme sa rovnaký balíček rozdať nielen na Slovensku aj v Česku, teda dokopy súťažíme o dvojnásobný počet kusov. 

Domov
Zdieľať
Diskusia