Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. októbra 2015, 18:09
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Dlhoočakávaná spolupráca Tomiho Popoviča a Snoop Dogga je na svete. Vypočujte si skladbu Say Say Say

HUDBA SNOOP DOGG
Uložiť Uložené

Romantická balada so sviežim letným videoklipom a legendárnym hosťom by mohla nášho speváka zviditeľniť aj za veľkou mlákou.

Nestáva sa často, že sa niektorému zo známych slovenských interpretov podarí dostať na svoju skladbu prestížneho kolegu zo zahraničia. Každý si však svoju kariéru predstavuje trochu inak a mnohí sa môžu na túto záležitosť pozerať ako na kontraproduktívu. To však neplatí v prípade Tomiho Popoviča, ktorý udrel naozaj vysoko a ako hosťa si vybral Snoop Dogga. Toho snáď už ani predstavovať nie je treba, keďže ho môžeme považovať za skutočnú legendu hudobného priemyslu.  Skladba dostala názov Say Say Say a Tomi si v nej zaspieval výhradne v angličtine. Svojou troškou prispel pri tvorbe textu aj Mišo Biely a samozrejme najväčšou exkluzivitou je featuring od Doggy Dogga. Romantická balada s letným nádychom hneď dostala aj vizuál z dielne Imagine Vision. Produkcia vznikla pod záštitou samotného Tomiho v spolupráci s Randym Gnepa. Teraz si už ale vypočujte túto slovensko-americkú kolaboráciu.

Domov
Zdieľať
Diskusia