Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. septembra 2015, 13:28
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák Miroslav K.

Akty X sa vracajú v plnohodnotnom traileri s ikonickou zvučkou

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Kultový legendárny seriál s Mulderom a Scullyovou opäť po rokoch ožíva.

Sen každého fanúšika seriálového fenoménu deväťdesiatych rokov sa začína pomaly, ale isto napĺňať. Len v marci tohto roka stihlo štúdio Fox oznámiť návrat Muldera a Scullyovej a už v júni sme sa dočkali prvých záberov z natáčania pilotnej epizódy s názvom „My Struggle“, ktorá by mohla odkazovať na Mulderovu minulosť. Všetko sú to ale zatiaľ len dohady, na prvú epizódu 6-dielnej minisérie si budeme musieť počkať do nedele, 24. januára 2016, druhú uvidíme hneď na ďalší deň a zvyšné v pravidelných týždňových intervaloch. Potešujúca je správa, že pokiaľ sa prvá šestica dielov stretne s diváckym a kritickým úspechom, mali by sme sa dočkať aj ďalších minisérií.

Tešiť sa môžme na návrat Muldera (David Duchovny) a Scullyovej (Gillian Anderson), ale aj na väčšinu známych vedľajších postáv ako Muž s cigaretou či riaditeľ Skinner. Z hosťujúcich hviezd nebude chýbať Joel McHale (Community) a Annet Mahendra (Homeland). Prvý kratučký teaser trailer I want to believe (podľa plagátu na zemi, ktorý by mohol mať spojitosť s aktuálnym zločinom) nám z nového deja, rovnako ako fotografie neprezradil vôbec nič, no vyzeral sakramentsky dobre, zachovával si temnotu pôvodného seriálu a keď na jeho konci zaznie jedna z najznámejších seriálových zvučiek, len málokto sa odváži o kvalite novej minisérie pochybovať.

 
Show začala vysielať v roku 1993, natočilo sa 9 série, ktoré odmenili zamestnancov FBI vyšetrujúcich takzvané X-Files, a teda nevyriešené prípady, pri ktorých boli zjavné paranormálne javy, celkovo 16 oceneniami Emmy či 5 Zlatými glóbusmi. Nižšie sa už môžete pozrieť na prvý a druhý poriadny trailer, ktoré sú spojené do jedného videa. Aký máte z nových častí pocit vy?

Domov
Zdieľať
Diskusia