Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. septembra 2015, 20:25
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Posledné lístky na konferenciu TEDx „s hlavou v oblakoch“!

REFRESHER KOŠICE
Uložiť Uložené

Svetoznáma konferencia pre všetkých, ktorí majú radi netradičné témy a originálne riešenia zavíta do metropoly východu!

Dátum 10. október sa pomaly blíži a vy máte posledné dni na zakúpenie lístka na túto jedinečnú, neformálnu a zábavnú medzinárodnú konferenciu. Podujatie plné skvelých nápadov, riešení a príbehov bude doplnené celodenným menu, sprievodnými aktivitami, hudbou i prekvapeniami. Tento v poradí štvrtý ročník bude zastrešený námetom blízkym azda každému z nás – „s hlavou v oblakoch“. Pre záujemcov je na webe tedxkosice.com spustená registrácia, takže neváhajte a klikajte, aby sa vstupenky ušli aj vám.

TEDx je prísne neziskové a nezávislé podujatie, ktorého filozofiou je prezentovať myšlienky hodné šírenia. V preklade to znamená, že budeme mať možnosť počuť silných ľudí, ktorí jednoducho majú čo povedať. Zaznejú užitočné myšlienky z rôznych oblastí cez techniku, cestovanie, architektúru a biológiu až po vesmír. Dozvieme sa taktiež zopár múdrosti od krotiteľa dlhov, digitálneho marketéra a úspešného podnikateľa, ktorého firma z malého slovenského mestečka expanduje do celého sveta. Jedným z účastníkov je aj Pavol Kaleja, ktorého sme už u nás mali možnosť vyspovedať a musíte uznať, že podobní úspešní ľudia sú pre nás bezpochyby inšpiratívni. 

Pozrite si aj jednu z vybraných prednášok košického TEDu.

Neformálna pohodová atmosféra a spokojné brušká čakajú na každého. Prednášky rečníkov na TEDxKošice sú dopĺňané hudobnými predstaveniami, kvalitným cateringom a rôznymi sprievodnými aktivitami. A nájde sa aj nejaké to prekvapenie. Ak nemáš ešte svoj lístok, rýchlo sa registruj na tedxkosice.com!

Posledné lístky na konferenciu TEDx „s hlavou v oblakoch“!

Domov
Zdieľať
Diskusia