Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. septembra 2015, 0:58
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Nesmrteľný Vin Diesel sa hrá na Zaklínača Geralta. Rozhodol sa totiž zabiť všetky čarodejky a zlo na Zemi

FILMY A SERIÁLY VIN DIESEL
Uložiť Uložené

The Last Witch Hunter sa prezentuje novým trailerom, ktorý ponúka skutočne atraktívne pohľady na novú fantasy s Vinom Dieselom.

Pár týždňov si dala fantasy The Last Witch Hunter (Posledný lovec čarodejníc) pauzu. Mali sme tu pár plagátov, no poriadny trailer dorazil až dnes, niečo vyše mesiaca pred premiérou. Do kín sa priaznivci Vina Diesela pohrnú už 23. októbra, a ja možno budem medzi nimi, aj keď ma už ten osudový prízvuk a hlas hlavnej hviezdy série Fast & Furious začína jemne iritovať. Ak ale bude v snímke viac máchať mečom ako ústami, mohlo by to dopadnúť na jeho pomery skutočne dobre. Po pár traileroch vyzerá snímka skutočne dobre, aj keď sa pár klišé prvkom podarilo dostať už do propagačnej kampane, stále tu máme celú stopáž plnú skvelo vyzerajúcich príšer a čarodejníc, poddajného vizuálu a v neposlednom rade žánru fantasy, ktorého sa neviem nabažiť. 

Synopsa hovorí o silnom lovcovi čarodejníc - Kaulderovi, ktorému sa jedného dňa podarí zabiť kráľovnú čarodejníc. Tá ho ešte predtým, než poslednýkrát vydýchla, prekliala svojou nesmrteľnosťou. Kaulder tak žije celé stáročia, stáva sa samotárom, prichádza o blízkych, no nikdy neprestal s lovom na čarodejnice. Tie žijú stále, a to priamo medzi nami vo vyspelej spoločnosti. Všetko sa skomplikuje, keď sa ich kráľovná oživená a baží po pomste. Okrem Vina hrajú aj Elijah WoodMichael CaineÓlafur Darri Ólafsson či Julie Engelbrecht.

Nesmrteľný Vin Diesel sa hrá na Zaklínača Geralta. Rozhodol sa totiž zabiť všetky čarodejky a zlo na Zemi
Nesmrteľný Vin Diesel sa hrá na Zaklínača Geralta. Rozhodol sa totiž zabiť všetky čarodejky a zlo na Zemi
Domov
Zdieľať
Diskusia