Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. septembra 2015, 17:11
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Zvodnú Emmu Watson a jej priateľa rozdelí bývalý čilský diktátor v traileri pre thriller Colonia

FILMY A SERIÁLY EMMA WATSON
Uložiť Uložené

Colonia dorazí do kín síce až v januári 2016, prvé ohlasy spoločne s prvým trailerom sú ale úžasné.

Z čista jasna k nám dnes dorazil trailer pre očakávaný thriller Floriana Gallenbergera, ktorého projekty u nás príliš známe nie sú. To sa však zmení príchodom Colonie (snáď aj do slovenských a českých) kín, a to začiatkom budúceho roka. Nemecká premiéra je naplánovaná na január 2016. Dej sa bude točiť okolo zamilovaného páriku, ktorý otvorene protestuje proti praktikám a vláde vtedajšieho čilské diktátora Pinocheta. Lena a Daniel zavítali do Čile v období vojenského prevratu v roku 1973. Daniel je ale odvedený súkromnou políciou generála a neskôr aj diktátora Pinocheta, no a jeho priateľka sa rozhodne, že ho za každú cenu nájde. A tak sa aj stane. Daniel je aj s ďalšou skupinou ľudí odvedený do oblasti Colonia Dignidad, kde tajne mučia ľudí, ktorí sa odtiaľ už nikdy nevrátia. Lena sa naoko pridá k mučiteľom, aby mala šancu svojho Daniela zachrániť.

Už z traileru je jasné, že môžeme očakávať depresívnu atmosféru, ťaživé psychické stavy oboch zúčastnených a množstvo problémov, ktoré ich čakajú. Od Daniela Brühla sa toho čaká veľa, no a Emma Watson je jednoducho Emma Watson. Vzhľadom na pútavý trailer, zaujímavú premisu a atraktívny herecký ansámbel, ktorý ešte okrem iných dopĺňa aj mrazivý Michael Nyqvist, rozhodne bude dobrou voľbou novinky ohľadom tohto projektu sledovať.

Domov
Zdieľať
Diskusia