Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. augusta 2015, 16:30
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Vieme, kto sa v Civil War postaví na stranu Capa a kto bude bojovať za Iron Mana!

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Tímy Captaina Americu a Iron Mana boli odhalené, kto sa postaví proti komu?

Nie, tentoraz mi môj odhad nevyšiel. Vlastne, nemal ani ako, keďže Marvel si akosi protirečí. Už dávnejšie vydali prehlásenie na základe ktorého mal byť Black Panther v Civil War neutrálny. Domnievali sme sa, že neutrálny bude aj Vision, no ukázalo sa, že tomu tak nebude. Nové concept arty totiž odhalili, kto bude bojovať za Capa a kto za Iron Mana. Neprehliadnite ani Ant-Mana, ktorý je vo svojej zmenšenej forme. 


Team Cap: Captain America, Hawkeye, Ant-Man, Bucky, Agent 13 - Sharon Carter a Falcon.

Vieme, kto sa v Civil War postaví na stranu Capa a kto bude bojovať za Iron Mana!


Team Iron Man: Iron Man, Iron Machine, Vision, Black Panther a Black Widow

Vieme, kto sa v Civil War postaví na stranu Capa a kto bude bojovať za Iron Mana!

Ostáva nám Spider-Man, ktorý sa podľa mňa pridá k Iron Manovi, respektíve bude na jeho strane a neskôr sa stane neutrálnym. Nechce sa mi veriť, že by Black Panther bojoval celý film za Starka, hlavne po tom, ako ho spozná bližšie. Rád sa nechám prekvapiť aj účasťou Bannera (Hulka), a vzhľadom na to, že Generál Ross bude určite hrať aspoň ako-tak významnú rolu, je celkom pravdepodobné, že skutočne uvidíme Red Hulka. Nevidíme ani Scarlet Witch, no je pravdeopodobné, že bude bojovať za kontrolu superhrdinov a teda sa pripojí k Starkovi.

Potvrdené je aj to, že Stark použije Bleeding Edge Armor, ktorý bude taký silný, že sa mu budú musieť postaviť naraz Bucky aj Cap. Tento oblek funguje na princípe nanočastíc umiestnených v Tonyho tele, ktoré ovláda svojou mysľou. Nemusí už pri sebe mať nikdy oblek, jednoducho sa na jeho koži behom pár sekúnd objaví celý oblek aj s plnohodnotným arzenálom. Rovnako tak zvyšuje Tonyho inteligenciu a schopnosť robiť viac vecí naraz (multitasking). Je toho omnoho viac, no buď si to vyhľadáte sami, alebo sa nenecháte pripraviť o všetky prekvapenia a vychutnáte si to priamo v kine. Okrem súboja Cap feat. Bucky vs Iron Man sa ale hovorí aj o súboji Capa so Spideym, inými slovami, nemusíme sad báť, že by to už nebol film o Capovi. Captain America: Civil War dorazí do kín 5. mája 2016.

Uvidíme totiž Iron Mana (Robert Downey Jr.), Captaina Americu (Chris Evans), Black Widow (Scarlett Johansson), Hawkeya (Jeremy Renner), War Machine (Don Cheadle), Falcona (Anthony Mackie), Scarlet Witch (Elizabeth Olsen), Spider-Mana (Tom Holland), Black Panthera (Chadwick Boseman), Visiona (Paul Bettany), Buckyho/Winter Soldiera (Sebastian Stan), Ant-Mana (Paul Rudd), Sharon Carter/Agentku 13 (krásna Emily VanCamp) a zo záporákov uvidíme Barona Helmut Zema (Daniel Brühl), Crossbonesa (Frank Grillo) a generála Thaddeusa “Thunderbolt” Rossa (William Hurt), v komiksoch neskôr známeho aj ako Red Hulka. V nepotvrdenej úlohe sa predstaví Martin Freeman. Špekuluje sa o politickej postave, čiže niečo na spôsob Roberta Redforda vo Winter Soldierovi. Malo by ísť o Everett K. Rossa, experta z hľadiska problematiky krajiny Wakanda (domov Black Panthera), ktorá svoju dôležitú úlohu ešte len zopakuje.

Vieme, kto sa v Civil War postaví na stranu Capa a kto bude bojovať za Iron Mana!
Domov
Zdieľať
Diskusia