Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. augusta 2015, 11:11
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Oficiálne: Zdeno Cíger bude viesť slovenskú hokejovú reprezentáciu za novými úspechmi

ŠPORT HOKEJ
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Prichádza zmena, ktorá by náš tím mohla nakopnúť k ešte lepším výkonom.

Hokejové Slovensko si prešlo v posledných pár mesiacoch nie práve vydareným obdobím a udialo sa veľa zmien, ktoré by mali mládež, extraligu aj reprezentáciu viesť k pozitívnym zmenám. Po prekvapivej voľbe prezidenta SZĽH prišli na rad pôvodne nevyslyšané protesty tých najväčších mien NHL. Kapacity ako Hossa, Chára či Šatan sa časom postarali o to, aby sa aktuálne vedenie zamyslelo nad svojím konaním a uvedomilo si dopad svojich rozhodnutí na budúcnosť najobľúbenejšieho zimného športu v našej krajine. 

Dnes sme konečne našli odpoveď aj na dlho nezodpovedanú otázku, ktorá sa týka trénera našej hokejovej reprezentácie. Po dlhých piatich rokoch bude túto pozíciu zastávať Slovák s veľkým množstvom skúseností ako hráč, aj ako tréner. A keďže Zdeno Cíger bol už zopár dní prepieraný v médiách ako najvhodnejší kandidát, niet sa čomu diviť. Ostáva nám len dúfať, že sa mu podarí prekonať chvályhodný výkon jeho predchodcu, Vladimíra Vůjteka, ktorému vďačíme za veľmi veľa. Zmena prichádza aj na mieste generálneho manažéra, ktoré bude od dnešného dňa zastupovať bývalý dlhoročný hráč NHL - Róbert Švehla. Dočkáme sa na najbližšej olympiáde a majstrovstvách sveta konečne výsledkov hodných kvality nášho kádra?

Oficiálne: Zdeno Cíger bude viesť slovenskú hokejovú reprezentáciu za novými úspechmi
Domov
Zdieľať
Diskusia