Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. augusta 2015, 19:14
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Robert Downey Jr. tretí rok po sebe najbohatším hercom sveta. Kto sa umiestnil v TOP 10?

FILMY A SERIÁLY HERCI
Uložiť Uložené

Očakávate samé hollywoodske mená? Budete prekvapení, koľko zahraničných, vrátane Bollywoodskych hercov sa dostalo do TOP 10.

Forbes opäť odtajnilo zárobky jednotlivých hercov. Do úvahy sa pritom bral Hollywood, Bollywood, Austrália či Čína. Inými slovami, spomedzi všetkých hercov na svete vybral tých, ktorí zarobili za tento rok najviac. Podľa očakávaní vedie rebríček už tretí rok po sebe Robert Downey Jr. a to najmä vďaka jeho angažmá v Marvel. Tam si, vďaka Age Of Ultrona a Civil War, polepšil o 80 miliónov dolárov. Uvidíme, či mu peniaze nebudú chýbať, keď v MCU skončí. Minimálne na toho 4. Iron Mana to ešte vidím. 

Na druhej priečke sa umiestnil Jackie Chan s 50 miliónmi dolárov. Miláčik čínskeho publika si okrem účinkovania vo filmoch zarobil najmä na pomoci s rozvojom čínskych kín, komunikáciou medzi Čínou a Hollywoodom a tak ďalej a tak ďalej. 

Len o tri milióny menej (47) zarobil Vin Diesel, a to najmä vďaka obrovitánskemu úspechu Furious 7. Celý rebríček si pozrite nižšie. Objavia sa v ňom aj zaujímavé mená z Bollywoodu, ktoré, pravdepodobne, ani nebudete poznať. 


1. Robert Downey Jr. ($80 million).
2. Jackie Chan ($50 million).
3. Vin Diesel ($47 million).
4. Bradley Cooper (41.5 million).
5. Adam Sandler ($41 million). 

6. Tom Cruise ($40 million).
7. Amitabh Bachchan ($33.5 million)/Salman Khan ($33.5 million).
9. Akshay Kumar ($32.5 million).
10. Mark Wahlberg ($32 million).

Domov
Zdieľať
Diskusia