Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. júla 2015, 13:52
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Príď sa pozrieť na bratislavský YouTube Partners workshop, kde sa dozvieš, ako efektívne spravovať svoj kanál

REFRESHER YOUTUBE
Uložiť Uložené

Prednáška potrvá približne 3 hodiny a zameria sa na fungovanie YouTube algoritmu a princípy objaviteľnosti videa na YouTube.

YouTube je v súčasnosti bezkonkurenčne najväčším svetovým systémom na zdieľanie filmových súborov s tou najširšou škálou zamerania. Od vtipných videí cez návody, hudobné videoklipy aj dokumentárne filmy či reklamy. V prípade, že sa na problematiku kanálov YouTubu nepozeráme z perspektívy obyčajného užívateľa, ale toho, ktorý videá nahráva a snaží sa, aby boli čo najúspešnejšie, dostávame sa k nie práve najjednoduchšej vede, ktorá sa dá vysvetliť. Ak by ste si teda chceli nechať poradiť ohľadom všetkých faktorov, na ktoré je treba myslieť počas nahrávania videa, neváhajte navštíviť YouTube Partners workshop. Ten sa bude konať už 11.8. v našom hlavnom meste. 
 
Celá prednáška potrvá približne 3 hodiny a zameria sa na fungovanie YouTube algoritmu a princípy objaviteľnosti videa na YouTube. Poradí vám, ako efektívne obsiahnuť všetky dôležité aspekty - od názvu videa, cez popis až po miniatúru videa a prevedie vás správnym nastavením kanála. Dotkneme sa tiež monetizácie videí a YouTube Analytics. Workshop bude zakončený krátkou diskusiou nad dramaturgiou a publikačným plánom kanála.
 
Príď sa pozrieť na bratislavský YouTube Partners workshop, kde sa dozvieš, ako efektívne spravovať svoj kanál
 
Workshop je určený pre YouTube Partnerov s aktívnymi YouTube kanálmi. Neviete, čo je Partnerský program YouTube a či sa do neho môžete zapojiť? Všetky informácie nájdete v YouTube pomocníkoviCelým utorňajším poobedím prevedie návštevníkov Anna Bartošková, YouTube Partner Manager. Anna spolupracuje s top YouTube tvorcami zo strednej a východnej Európy na rozvoji, dramaturgii a monetizácii ich kanálov.
 
Ak máte záujem zúčastniť sa YouTube workshopu a ste aktívnymi YouTube Partnermi, vyplňte prosím tento dotazník, a to najneskôr do utorka 4.8. Počet miest na prednáške je limitovaný a vyplnenie dotazníka negarantuje obdržanie finálnej pozvánky.
Domov
Zdieľať
Diskusia