Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. júna 2015, 20:07
Čas čítania 0:00
Martin Mičuda

BMW odhaľuje luxusné prvky programu Individual pre svoju novú vlajkovú loď!

TECH BMW
Uložiť Uložené

Nová sedmička chce byť podstatne luxusnejšia ako kedykoľvek predtým, a o tom je práve nový balík Individual.

BMW po mesiacoch vyvíjania, testovania a následnej sérií nešťastných únikov nedávno predstavilo dlho-očakávaný rad 7, teda svoju novú vlajkovú loď. Šiesta generácia pýchy automobilky je teda konečne realitou, a tak ako sa dalo čakať, Bavori prichádzajú na scénu s viacerými novými riešeniami a vymoženosťami, pričom sedmička chce byť podstatne luxusnejšia ako kedykoľvek predtým. O tom hovorí aj sčasti upravený, niekoľko rokov známy slogan "driving pleasure", ktorý sa v tomto prípade mení na "driving luxury". Športovosť, čiže radosť z jazdy bola doteraz synonymom BMW, elegantné a luxusnejšie vozidlá boli zas doménou skôr značiek prestížnejších mien. To sa však v Mníchove snažia, očividne, zmeniť, čoho svedkom je práve ich najnovší počin.


V tejto súvislosti je dôležité pripomenúť najmä balíček Individual, ktorý nám práve BMW po príchode nového radu 7 opäť pripomína. Už tradičnej sa jedná o špeciálny program ponúkajúci zákazníkom BMW, ktorí chcú siahnuť po niečom špeciálnom, exkluzívnom, a tak sa odlíšiť od bežnej "sériovky". Pre tých, ktorí si potrpia na kvalitných veciach je preto umožnený prístup k tým najrôznejším odtieňom a najkvalitnejším materiálom, aké automobilka s vrtuľkou v znaku na svete ponúka. Na výber budú tak špeciálne laky počítajúce s tisíckami "pigmentov", ktoré ponúkajú vozidlu zvláštny vzhľad a v závislosti od slnečných podmienok decentne menia svoj odtieň alebo majú tendenciu sa trblietať. Interiérové partie je možné prečalúniť do kože Merino, ktorá je získavaná iba zo špeciálnych plemien dobytka. Množstvo jej odtieňov a povrchových spracovaní je možné ďalej doplniť kontrastným čalúnením podľa prianí, pripomínať fakt, že ide výhradne o ručnú robotu, asi nie je potrebné. Samozrejme, hriechom by bolo zabudnúť na Alcantaru, ktorá je síce používaná zväčša pre športovo orientované vozidlá, ani luxusný vnútrajšok nemôže pokaziť pri jej aplikovaní na strešné časti. Všetko je to veľmi pôsobivé, preto odporúčam zhliadnuť video nižšie, ktoré vám odhalí všetky zákutia programu Individual určeného pre nový luxusný bavoráčik.

BMW odhaľuje luxusné prvky programu Individual pre svoju novú vlajkovú loď!
BMW odhaľuje luxusné prvky programu Individual pre svoju novú vlajkovú loď!

BMW odhaľuje luxusné prvky programu Individual pre svoju novú vlajkovú loď!

Domov
Zdieľať
Diskusia