Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. júna 2015, 0:08
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Tajný život zvierat ti prezradí, čo robia domáci miláčikovia, keď ich necháš doma samých

FILMY A SERIÁLY THE SECRET LIFE OF PETS
Uložiť Uložené

Trailer, ktorý by ste jednoducho nazvali „cute“, alebo ako sa správajú zvieratá, ktoré necháte doma samé napospas chladničke a vyspelým technológiám.

Sčista jasna sa nám ukázal teaser pre The Secret Life of Pets. Animák nám prezradí, aký je život našich domácich miláčikov po tom, čo im zabuchneme dvere pred ňufákom a necháme ich doma samých napospas chladničke, telke, gauču a najnovším technológiám. Nápad sfilmovať tento príbeh dostali v Illumination Entertainment a Universal Pictures. Aj keď hovoríme len o teaseri, s čistým svedomím môžeme prehlásiť, že to vyzerá zaujímavo a originálne. Ostáva nám už len dúfať, že animátori využijú skrytý potenciál a tešiť sa na premiéru v roku 2016. Ten čas pritom ubehne ako voda. Všetko, čo premiéruje v roku 2016 je totiž až po novom Star Wars, ktoré sa nezadržateľne blíži a naše mysle už smerujú výhradne k tomuto dňu. The Secret Life of Pets by sme mali uvidieť v kinách 7. júla 2016 a budeme v ňom počuť hlasy hercov ako Louis C.K., Erica Stonestreeta či Kevina Harta. 

Domov
Zdieľať
Diskusia