Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. júna 2015, 17:58
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Ako funguje Google? Naučte sa byť ako oni!

KULTÚRA
Uložiť Uložené

Za obyčajným internetovým prehliadačom sa toho skrýva viac, ako by ste si mohli myslieť.

Je až prekvapivo ťažké donútiť tímy, aby boli vysoko ambiciózne. Mnohé firmy predpokladajú, že niečo je neuskutočniteľné, namiesto toho, aby sa zamysleli nad tým, ako to vyriešiť. A niektoré spoločnosti spohodlnejú a sa malými prírastkami sa venujú tomu, čo robili vždy. Naučte sa, ako to robí Google. Ako sa z neho stal svetový gigant a dokázal k sebe pritiahnuť tie najlepšie mozgy na svete.

Novinka Ako funguje Google vás vezme do vnútra tejto špičkovej spoločnosti, aby ste sa jej takpovediac pozreli na prsty. Zistíte ako hľadajú talenty – nábor je totiž tou najdôležitejšou vecou, ktorú musíte urobiť. Naučíte sa, ako robiť stratégiu a že treba staviť na technické poznatky, nie na prieskum trhu. V knihe si prečítate aj kapitoly o komunikácii, rozhodnutiach, či inováciách.

Ako funguje Google? Naučte sa byť ako oni!

Začítajte sa do knihy Ako funguje Google.

V dnešnej rýchlej dobe môžete v podnikaní uspieť len tak, že prilákate šikovných a kreatívnych ľudí a vytvoríte pre nich prostredie, v ktorom môžu vyniknúť a rásť. Ako na to vám prezradí práve táto výnimočná  kniha Ako funguje Google.

Predseda predstavenstva a bývalý výkonný riaditeľ Googlu Eric Schmidt, rovnako ako bývalý senior viceprezident Jonathan Rosenberg prišli do Googlu pred viac ako desiatimi rokmi ako skúsení manažéri. Už vtedy bola firma známa tým, že všetko robí inak. Ak chceli Eric s Jonathanom uspieť, museli sa od základov znova naučiť všetko o manažovaní a obchode.

Dnes je Google celosvetovou ikonou, ktorá svojimi inováciami posúva hranice možného. Ako funguje Google je zábavne a ľahko napísaný „šlabikár“ toho, čo sa Eric s Jonathanom naučili počas budovania spoločnosti. Autori vysvetľujú, ako technológie zmenili rovnováhu moci, ako v ustavične sa meniacom prostredí uspieť, ako prilákať nový „typ“ všestranných zamestnancov. Autori sa v knihe Ako funguje Google zameriavajú na firemnú kultúru, a všetko dopĺňajú historkami, ktoré doteraz kolovali len v kuloároch spoločnosti Google.

Domov
Zdieľať
Diskusia